top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

DE GIVER DEN GAS I VARDE

Foto: Varde Stadion
1
x
2

31/03

16:00

Holstebro B

Varde IF

Turneringstarten nærmer sig – hvordan føler du jeres opstart er forløbet? Samt hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Vi har pt. trænet 3 uger og har stadig 7 uger til sæsonstart og heldigvis for det, vi mangler rigtig meget, men det er jeg sikker på, at det gør alle andre også og sådan skal det være på denne tid af sæsonen. Indtil videre er det gået fint. Vi har et rigtig flot fremmøde og gutterne giver den gas på træningsbanen, hvilket også er det mindste jeg forlanger. At tingene så ikke altid lykkedes teknisk og taktisk er kun naturligt så tidligt på sæsonen. Jeg er kommet til som ny træner og gør selvfølgelig tingene anderledes end mine forgængere, så der er ting, som gutterne lige skal vænne dem til, men de arbejder fornemt, så skal ikke klage.

articles banner

Er I blevet ramt af skader som følge af jeres opstartsprogram? Samt hvordan vil du beskrive jeres generelle formmæssige niveau på nuværende tidspunkt?
– Vi mangler luft, hvilket er meget naturligt så tidligt på sæsonen. men det kommer og forhåbentlig uden de store skader. Pt. er vi stort set skadesfri.