De største talenter i 2. division

746f4be2-36be-443f-8aa8-faa038b91687ligabold.dk

Mileta Rajovic scorer mål for Næstved

På skrivende for er Mileta Rajovic topscorer i 2. Divisionen. Den 22-årige angriber startede i AB og har også spillet Randers og Brøndby i sine ungdomsår. Efter at han er blevet senior, har han spillet hos B93, HB Køge, FC Roskilde og nu er han altså i Næstved. Rajo er især talentfuld fordi han er dygtig til at score med begge fødder, og det gør ham stærk i angrebet. På mange bookmakere kan du spille på om ”Rajo” scorer mål med odds fodbold i Anden Divisionen.

 

Oliver Carrara stråler i B93

Hans navn er eksotisk, men han er en dansk angriber. Carrara spiller hos B93 hvor han har kontrakt frem til denne sommer. Derfor bliver det spændende at se om måltyven er på vej til en klub i Førstedivisionen eller måske endda i Superligaen. Med hans mange mål i Anden Divisionen, er der sikkert mange af de bedste danske klubber, som er ude efter ham. Netop B93 er den klub i Anden Divisionen, som giver talenterne mest spilletid. Ifølge en analyse af Stenn Houman topper B93 på listen over klubber, som giver spillere under 21 år mest spilletid.

 

Jeppe Erenbjerg løber på banen med Carrara

I B93 finder vi endnu et talent i form af Jeppe Erenbjerg. Den 22-årige danske fodboldspiller er spiller i den højre del af forsvaret med sin venstre fod. Erenbjerg var en del af ungdomsafdelingen i B93 og har kontrakt helt frem til slutningen af 2025. Hvem ved? Måske snupper en anden klub ham inden da?

 

Ahmed Hassan tørner ud for Næstved

I Næstved har de mange talentfulde spillere. En af dem er Ahmad Hassan, som er dansk med rødder i Irak. Hassan kom til Næstved fra svenske Kristianstad. Her har han fået mange minutter på banen, og i denne sæson er det også blevet til 10 mål i 22 kampe på skrivende fod. Han ledes af den tidligere assistenttræner for det danske fodboldlandshold Peter Bonde, som blev cheftræner i Næstved i foråret 2021.

 

Frederik Ellegaard Christensen

AB er kendt for at udvikle talentfulde spillere. På nuværende tidspunkt kan Frederik Ellegard Christensen fremhæves. Den 22-årige spiller, som blev født den sidste dag inden årtusindskiftet den 31. december 1999, har været en del af Akademisk Boldklub i mange år. I denne sæson har han spillet stort set samtlige minutter på banen, og det er også blevet til otte mål.

 

De største talenter er i Superligaen 

Vi har været inde på en række af de bedste talenter i Anden Divisionen. Det skal dog nævnes at Danmarks største talenter er i den bedste række. Når du kigger på samtlige ungdomslandshold, er spillerne fordelt i klubber som FC København, OB, Brøndby IF, FC Midtjylland og lignende. Derfor er det naturligvis stadigvæk interessant at se bold i Anden Divisionen, hvor der er stortalenter i stort set alle klubberne.