Den sportslige ansvarlig i Fr.holm Sydhavnen storroser ung spiller

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvis du skulle stå for kåringen af “Efterårets spiller”. Hvem ville så løbe med titlen, og hvorfor?
Der må jeg være ærlig. Jeg har simpelthen set for få kampe i rækken til at kunne komme med et kvalificeret bud på dette – beklager.

Hvem var efterårets unge stjerneskud hos jer?
Den er ikke nem. Vi har fået tilgang af adskillige unge og dygtige spillere, som alle har gjort det godt og har været med til at løfte niveauet på vores førstesenior. Men hvis jeg skal pege én ud, så må det blive Mikkel Filstrup.

Hvordan vil du beskrive ham som spiller?
En taktisk og teknisk dygtig spiller, som trods sin unge alder spiller med et stort overblik, overskud og en enorm ro. Filstrup er en klog fodboldspiller, som kan “passe sin egen butik”, men samtidig formår at hjælpe sine holdkammerater ved at give dem en masse konstruktiv lyd.

Hvorfor tror du, at han har haft så godt et efterår?
Fordi Filstrup er en rigtig dygtig og klog spiller. Længere er den ikke. Filstrup fik endda første halvdel af sæsonen ødelagt af en knæskade og havde det ikke været tilfældet, så ville Filstrup utvivlsomt have sat et endnu større aftryk.

Tror du, at han kan fortsætte i samme stil i foråret, og hvilket potentiale ser du i ham?
Det er jeg ikke i tvivl om, at han kan. Men senest Filstrup blev skadet, så involverede det vist nok lidt akrobatik og en havegrill (sikkert også lidt alkohol). Filstrup har fået forbud mod at lave akrobatiske øvelser og skal bare nøjes med at spise røde bøffer og drikke pils. Det ved vi, han er god til. Potentialet er rigtig stort, men nu vil jeg ikke lægge alt for meget pres på den unge mands skuldre.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.