København Serie 2 Pulje 4

DER ER IKKE MANGE DER KAN MATCHE OS, UDTALER BFS-ASSISTENT

Foto: BF Sydhavnen

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Vi har nogle direkte konkurrenter i oprykningsspillet. Men når holdet spiller op til deres bedste ser jeg ikke mange hold der kan matche os.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Oscar er en spiller som jeg ser stort potentiale i. Han er hurtig og kommer først på mange bolde, vi har spillet ham lidt forkert efter han kom til klubben i sommers men han er spillet mere sammen med holdet nu og det viser nogle klare fordele ved en spiller som ham. Jeg har sagt det før og gør det gerne igen. Holdet er stjernen i Frederiksholm Sydhavnen! Den fight der bliver lagt for dagen fra alle spillere, gør at holdet fungere såvel i modgang som i medgang.

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Tilliden til egen styrke er stor. Det ville være utopi at lægge taktik udfra modstanderen, både fordi jeg mener vores spillestil er stærk men også fordi det er svært, nærmest umuligt, at lægge taktik efter modstanderen. Vi har ikke mulighed for at se deres kampe og det er svært at vide hvad de kommer med på dagen.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Forventningerne er store. Vi har en fantastisk trup som jeg har meget tillid til. Samtidig har jeg selv udviklet mig meget som træner det sidste års tid og samspillet mellem Anders (Chef træner) og mig selv er helt specielt. Derfor forventer jeg også en del mere på udviklingsfronten for mit eget træner virke.