top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

DER ER STOR FIDUS TIL HANSEN OG BECH I AGF

FOTO: Kim Kristiansen, AGF-træner
1
x
2

25/05

14:00

ASA, Aarhus

AGF, Aarhus

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Umuligt. Der er nogle spændende hold med og jeg tror som altid det bliver en tæt pulje.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Jeg håber Rasmus Glansager kan løfte sig efter en skade i næsten hele foråret. Derudover har jeg også stor fidus til Glen T. Hansen og Nikolaj Bech. Hvis holdet ikke præsterer. Så gør de det heller ikke. Så det er altid mit fokus. Så kan folk skinne igennem, ikke på holdets bekostning, men pga holdets fortjeneste.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Samme som vi har prøvet at udvikle på længe. Vi skal være gode til, at forsvare os, vi skal være gode i offensive omstillinger og så skal vi også være et hold der tør og kan have bolden og skabe chancer ved at spille fodbold. Vi skal være et hold der har flere våben, så når det er nødvendigt så skaber vi chancer i åbent spil og når der er behov for det, så kan vi forsvare os og køre omstillinger. Det skal vi have fundet en fin balance mellem.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– En masse god bold og hygge i verdens bedste klub. Og så håber jeg også, at vi måske kan få en enkelt med op på reserveholdet. En eller to der kan skinne lidt ekstra igennem. Men det må tiden vise om vi er gode nok til og om der er behov for det.