Danmarksserien Pulje 2

DS-førerhold: Målsætningen var at blive i rækken

Foto: AB Tårnby

AB Tårnby fører lige nu en ekstrem tæt pulje 2 i Danmarksserien, med kun et point ned til Karlslunde på 2. pladsen, og kun fire point ned til storsatsende, Ishøj IF, som lige nu ligger på 4. pladsen i puljen. Målsætningen for føreholdet, AB Tårnby, var at undgå nedrykning.

– Målsætningen var at redde røven. Vi kom i en situation, hvor vi lå sidst med otte point i sidste sæson, og vi fik lige reddet os til sidst. Da vi gik i gang med sæsonen, der var målet at redde sig, udtaler cheftræner, Thomas Søndergaard Petersen.

AB Tårnby har overrasket stort i denne her sæson, og Thomas Søndergaard Petersen, har også en klar ide om hvorfor det gik så godt i efteråret.

– Jeg tror der var flere ting. Vi holdt truppen intakt, også fik vi Warlo tilbage fra Frem, udtaler AB Tårnby-træneren.

Benjamin Warlo kom tilbage til AB Tårnby, efter et ophold i 2. divisions-klubben, fra BK Frem. Angriberen scorede hele 12 mål i efteråret, og var en stor del af klubbens succes i efteråret.

Cheftræneren nævner også den defensive-organisation, som en stor del af deres succes.

– Vi prøver at være godt organiseret i forsvarspillet, og vi havde givet meget få chancer væk. Vi skal tilbage til den sidste halvdel af efteråret, hvor der begyndte at blive scoret lidt mål i mod os, udtaler cheftræneren om den stabile defensiv.

AB Tårnby lukkede kun fire mål ind, i deres første ni kampe i sæsonen. I de 14 kampe holdet har spillet indtil videre i Danmarksserien i denne her sæson, har man i alt lukket 14 mål ind.

Opstarten til forårssæsonen, har dog mildest talt ikke set specielt godt ud for topholdet.

– Den har været mindre god, skal jeg erkende blankt. Vi stod 24 mand til træningen i efteråret, og havde kun en skade, intensiteten var sindssyg høj. Her i opstarten har vi haft folk ude og rejse, der har været skader, sygdom, og endda et dødsfald omkring truppen, udtaler Thomas Søndergaard Petersen.

Assistenttræner, Francois Pignot, døde tidligere på året, og det har rystet truppen.

Puljen er også utrolig tæt, og Thomas Søndergaard Petersen, har også svært at udpege en favorit til at rykke op.

– Jeg synes det er svært. Der fire gode hold der ligger deroppe. Der er selvfølgelig de indbyrdes kampe, men det bliver ikke de kampe der bliver afgørende. Det gælder om at få tre point i de kampe i mod de andre hold, også hive et point hjem i mod de andre top fire-hold, udtaler AB Tårnby-træneren.

Hvis han skulle udpege et hold, som favorit, så skulle det være Ishøj IF, som blandt andet har fået to tidligere Superliga-spillere tilføjet til truppen, i form af, Osama Akharraz og Adnan Mohammad.

– På papiret er det Ishøj. Man kan ikke gå ud og promovere sig selv, og satse i den grad som de gør, og ikke tro på de er dygtige nok til at rykke op, udtaler Thomas Søndergaard Petersen, omkring favortitværdigheden i pulje 2.

Det er lagt op til et spændende forår i pulje 2.

AB Tårnby skulle have startet sæsonen op igen i weekenden, hvor man skulle have haft mødt Karlslunde, i et vaskeægte topbrag. Den kamp er blevet aflyst, grundet corona-virus.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]