Danmarksserien Pulje 4

DS-klub snupper dansker med Burnley-fortid

Arman Taranis – Foto – Burnley FC

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Danmarksserie-klubben Ringkøbing er blevet en profil rigere.

20-årige Arman Taranis var i den seneste sæson en del af Premier League-klubben Burnley, hvor han primært gjorde sig på klubbens U23-hold, men fremover kommer den dog til at stå på Danmarksserie-bold for den danske angriber.

Arman Taranis siger til LigaBold.dk, at han skal spille for Ringkøbing.

– Det har jeg valgt for at få nogle minutter i benene igen. Jeg har ikke spillet en kamp, siden jeg brækkede kravebenet. De har et fedt setup og en masse, som jeg har spillet med før. Så det handler om at få nogle spilleminutter og lidt seniorbold under huden, siger Arman Taranis til LigaBold.dk.

Hvordan er din form lige nu?

– Kampformen skal jeg lige finde igen. Jeg har ikke spillet en kamp siden april, så det handler om at få en masse minutter og score en masse mål.

Angriberen har også en fortid i SønderjyskE og FC Midtjylland, og danskeren har heller ikke manglet tilbud fra en højere hylde end Danmarksserien. Han vægter dog spilletid som det vigtigste.

– Der har været en del 1. og 2. divisionsklubber, men jeg har valgt at tage et eller to skridt ned for at få en masse erfaring ind under huden og ikke at skulle risikere at skulle sidde på bænken og være en træningsspiller. Jeg vil spille en masse kampe og få rutine den vej, og så måske om et halvt eller helt år tage til noget 1. eller 2. division og kæmpe mig op den vej.

Hvad kan du bidrage med til Ringkøbing-holdet?

– Jeg tror i hvert fald, at jeg kan komme med en masse i form af, at jeg har været udlandet og trænet med nogle store drenge og så gøre en forskel den vej igennem.

Arman Taranis forklarer, at han har en bekendt, der tog kontakt til Ringkøbing-sportschef Nicolai Wael, efter danskeren i sommer var vendt hjem fra Burnley. Derudover har Taranis tidligere spillet for den vestjyske klub.

– Det er en megafed klub med store ambitioner, siger den 20-årige angriber til LigaBold.dk.

Lørdag kan Arman Taranis få debut for den vestjyske klub, da Ringkøbing skal en tur til Kjellerup. Ringkøbing indtager tredjepladsen i Danmarksserien Pulje 4 med 16 point efter otte kampe.

Den danske angriber nåede at få syv kampe for Burnley’s U23-hold. På det danske U19-landshold er det blevet til to mål i fire kampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]