Danmarksserien Pulje 3

DS-spillers USA-tur fejlede: ‘PostNords skyld’

Victor Kubel – Foto – Palle Herløv

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Victor Kubel skulle have taget turen fra Hedensted til Georgia, da han var blevet tildelt et scholarship i Georgia.

Den 19-årige spiller må dog blive hjemme.

Han siger nemlig til LigaBold.dk, at han ikke fik sit visum til tiden.

– Der gik noget galt i forhold til levering af brevet. Jeg brugte PostNord, og jeg havde ikke fået et trackingnummer på brevet, som jeg sendte, og så leverede PostNord ikke brevet til den adresse, og så fik jeg bare brevet retur. Så havde jeg en uge til at sende brevet derover, få det og rejse derover, så det var på grund af PostNord, at det gik i koks, siger Victor Kubel til LigaBold.dk.

Der er dog håb forude. Kubel kan komme afsted til sommer, hvis han har lyst.

– Jeg har fået at vide, at hvis jeg har lyst, kan jeg tage derover til sommer, for så er der styr på det hele. Når man har sat sig op til det, så er det en spand kold vand i hovedet, siger han og tilføjer, at der er tale om samme skole.

Nu er planen, at midterforsvareren spiller i Hedensted i Danmarksserien i foråret.

– Jeg tror ikke, at det er så skidt igen, men det er da ærgerligt, men så kan man nå at blive lidt mere moden og spille lidt mere fodbold, siger Victor Kubel til LigaBold.dk.

Victor Kubel kom i aktion i 13 ud af 14 kampe for Hedensted i Danmarksserien i foråret, og holdet er placeret som nummer ni i Danmarksserien Pulje 3.