Danmarksserien Pulje 3

DS-træner ser kæmpe potentiale: Vil i 3. div.

Her ses Rasmus Skovgaard – til venstre – med Marienlyst-cheftræner Lars Spinner Hansen – til højre – Foto – Marienlyst

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Odense-klubben Marienlyst har haft et glimrende efterår i Danmarksserien, hvor det fynske mandskab indtager tredjepladsen i Danmarksserien Pulje 3.

Dog har holdet hele 12 point op til SfB Oure i toppen af puljen.

Marienlyst-cheftræner Lars Spinner Hansen siger til LigaBold.dk, at det bliver svært for mandskabet at rykke op i denne sæson, men klubben vil ikke lægge sig ned frivilligt.

– Der er ingen tvivl om, at vores ambition er at vise, at vi har niveauet til at spille med om oprykning. Det var vores ambition, inden vi gik ind til sæsonen. Vi må erkende, at 12 point er meget, som Oure skal sætte over styr i 13 kampe ud fra det niveau, som de viste i efteråret. Vi har egentlig sagt til spillerne, at vi er gået ind i en opbygningsfase frem mod næste sæson. Derfor er vi også ved at sætte noget nyt sammen, og vi får lidt andre typer ind.

– Det kan måske få lidt betydning for den måde, som vi spiller kampene på. Når det så er sagt, så har jeg sagt til mine spillere, at der ikke er det mindste tvivl om, at hvis Oure går i stå af eller anden årsag, så skal vi da være klar til at hænge på og gøre det spændende. Der er ingen grund til at forære dem noget. De skal selv levere i foråret, og vi skal derfor som minimum ud at have den der andenplads. Vi skal vise, at vi stadig er ambitiøse, siger Lars Spinner Hansen til LigaBold.dk.

Ungt hold

Cheftræneren siger, at mandskabet har mange unge spillere, og der er kamp om pladserne. Det er meget positivt, mener Hansen, og ambitionerne er også til mere end Danmarksserien.

– Jeg synes, at det er kæmpestort. Min assistent mener, at der kun var et hold fra DS (Danmarksserien, red.) og op mod Superligaen, der havde et yngre gennemsnit end os, og det var FC Nordsjælland.

– I forhold til alle klubber fra DS og op har vi et vanvittigt ungt hold. Det er helt vanvittigt så mange unge spillere, som vi har, og der er så meget fremtid i dem.

– Der er derfor også udsigt til et kæmpestort udviklingspotentiale, så jeg synes, at potentialet er rigtig stort i den gruppe, som vi har, så jeg er meget tilfreds med den, også med det niveau, som de viser til træning.

– Der er en god konkurrence, og der er ved at komme en rigtig træningskultur, Man får ikke noget foræret i BM (Boldklubben Marienlyst, red.) længere. Konkurrencen er blevet større i truppen.

Klubben har jo tidligere været i divisionerne. Er det også målet?

– Nu er jeg jo jyde, og jeg kan normalt godt lide at underspille, men lige her er der ikke nogen grund til at putte med tingene. Der er fra vores bestyrelses side et klart ønske om, at vi skal være divisionshold igen, og det er der lagt en plan for, hvornår skal ske, så det er vi i gang med.

– Jeg er ikke træner for at varme et hold og give det videre i samme række. Vi skal altid være ambitiøse, ellers bliver det kedeligt, og man bliver indhentet af andre over tid.

– Som type mener jeg, at vi skal meget mere og fremad, og jeg er med, at der er andre hold, der mener det samme, men ambitionerne er da klokkeklare. Vi skal være et divisionshold igen, siger Lars Spinner Hansen til LigaBold.dk.

Cheftræneren tilføjer, at klubbens nye tilføjelser har gjort, at holdet har fået et nyt udtryk, der gør mandskabet sværere at mod. Hansen siger dog også, at den nye spillestil tager lidt til at implementere.

Marienlysts jagt på at nå Oure starter mod Varde 26. marts.