top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 1

DSIO FORVENTER AT RYKKE OP I TABELLEN

FOTO: DSIO

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
Puljen er delt i 3, toppen, midten og bunden. Toppen er der nogle stærke hold og dem vil vi godt se om vi kan komme til at matche. Midten er vi en del af og ser gerne vi rykker os. Bunden burde vi kunne overmatche og der med klare en sæson mere i serie 2. Men alt kan ske i fodbold.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
Han er nævnt tidligere og jeg tror stadigvæk han bliver meget vigtigt for os. Dem er der et par stykker af og De er vigtige for os, fordi De holder sammen på holdet på banen, samt udenfor banen.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
Ja godt spørgsmål, tænker at det for vores modstander at se når vi møder dem. Tror bestemt på vores spillestil, men derfor kan man godt ændre nogen ting, udfra hvad modstander man møder. Ville være dumt at holde sig til en spillestil, da din modstander nemt vil kunne se hvordan de skulle gribe kampen an.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
Forventer at vi rykker op i tabellen og vi er mere med i kampene mod topholdene. Søger hele tiden at udvikle mig som trænere og ser gerne at det kan ses på mine spillere.