top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 1

DSIO VIL BLIVE I TOPPEN AF SERIE 2

Foto: DSIO

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Som træner vil jeg hele tiden forbedre mig, så mine forventninger er store. Jeg vil holde mit hold i serie 2 som oprykker og gerne tæt på toppen af serie 2.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Mange til træning hele efteråret og det har kunne ses på banen at folk kender hinanden godt. Holdet har hele tiden troet på at man kunne vinde og ikke lagt sig ned. Vi skal blive bedre til at udnytte vores chancer og så skal vi kunne holde presset i 90 min. Skal man fremhæve en, så må det være vores unge angriber Jonas. Han fandt formen til sidst i sidste sæsonen og forsætter han hvor han slap, så ser det lovende ud.