Danmarksserien Pulje 1

Efter 14 år: Erfaren stopper skifter til DS-rival

Avedøre IF – Foto – Avedøre IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Siden Niklas Myhrmann var 18 år, har han tørnet ud for Avedøre IF, men efter 14 år i klubben er det slut for den 32-årige stopper.

Niklas Myhrmann siger til LigaBold.dk, at han fremover skal spille for Karlslunde IF. Karlslunde IF og Avedøre IF er begge at finde i Danmarksserien Pulje 1, hvor Avedøre indtager ottendepladsen, mens Karlslunde topper puljen.

– Først og fremmest kender jeg noget til klubben, da min storebror (Jesper Myhrmann, red.) er assistenttræner derude. Det spillede da en rolle. Derudover er der en del af de bærende kræfter i Avedøre, som har valgt at stoppe. Qua min alder har jeg ikke super mange gode år tilbage, og så har jeg valgt at skifte til en klub, hvor niveauet matcher mine egne ambitioner, siger Niklas Myhrmann til LigaBold.dk.

Niklas Myhrmann var i mange år anfører for Avedøre, og han var en del af Avedøre-mandskabet, der var en tur i 2. division i sæsonen 2014/2015. Forsvareren blev dog først anfører sæsonen efter og var det til og med den seneste sæson. Stopperen slår fast, at det bestemt ikke har været en nem beslutning.

– Det er i hvert fald den sværeste fodboldmæssige beslutning, men lige nu føler jeg, at det er den rigtige beslutning. Der var simpelthen for mange, der smuttede fra min hjerteklub, til at jeg kunne blive, så det er brug for nyt blod.

Vil bidrage med rutine

Karlslunde IF, der går benhårdt efter oprykning, har inden forårssæsonen også forstærket sig med den tidligere FC Nordsjælland- og AGF-spiller Stephan Petersen.

Med Niklas Myhrmann har Karlslunde fået endnu en rutineret spiller på holdet.

– Karlslunde har et meget ungt hold, så jeg kommer nok til at bidrage en del med rutine qua min gamle fodboldalder. Forhåbentlig vil jeg kunne bidrage med rutine, hvor jeg også kan lære nogle af de unge en ting eller to, siger Myhrmann.

Forsvareren forventer ikke, at han med det samme går ind i startopstillingen, men Myhrmann håber, at han kan bidrage til bredden på holdet.

– Jeg er skiftet til Karlslunde, da jeg rent træningsmæssigt gerne vil nogle niveauer op. Det er mest for det træningsmæssige, at jeg er skiftet, fordi jeg ved godt, at de har en rigtig dygtig og ung trup, som har spillet sammen i mange år, og det vil blive svært at bide sig fast på holdet.

– Når holdet ligger nummer ét, så er det svært at komme ind i startopstillingen. Der bliver dog også spillet en del kampe, og pokalturneringen går også i gang igen, så jeg regner da med at få en kamp eller to derude, men jeg har ingen forventning om at skulle fra start med det samme, siger Niklas Myhrmann til LigaBold.dk.

Niklas Myhrmann spillede seks kampe for Avedøre IF i efteråret.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]