Sjællandsserien Pulje 2

Efter serie-chok: Seriehold får ny cheftræner

Kenneth ‘Bøv’ Hansen – til venstre – Foto – Vordingborg IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Vordingborg har været på jagt efter en ny cheftræner til Sjællandsserie-holdet, efter klubben valgte at skille sig af med Jan Faber, der havde ført klubben fra Serie 2 til Danmarksserien på tre år.

Fremover kommer det til at være 44-årige Kenneth ‘Bøv’ Hansen, der får ansvaret for Sjællandsserie-holdet, og han siger til LigaBold.dk, at Vordingborg er interessant.

Han var andetholdstræner i Vordingborg i efteråret, da klubben akut stod og manglede en træner.

– Jeg har sagt ja, da jeg selv bor i byen, og tidligere har spillet i klubben. Jeg var træner her for fem år siden, og det er en spændende klub på mange områder, siger Kenneth ‘Bøv’ Hansen til LigaBold.dk.

Vordingborg har den seneste tid været en del i medierne, da klubben har valgt at skære i budgettet, så det blot er en tredjedel nu. Det betyder, at amatørkontrakterne i klubben er blevet sløjfet.

Det kostede også noget overraskende Jan Faber jobbet. 

Kenneth ‘Bøv’ Hansen siger, at han havde ønsket sig en bedre start.

– Jeg har egentlig ikke ret meget med det at gøre, men det er selvfølgelig ikke nogen ønskestart for en ny træner, at der skal være den uro. Jeg ønsker selvfølgelig også, at der skal være ro på bagsmækken, og det må vi se, om vi ikke kan skabe i løbet af foråret. Det tager jeg egentlig meget roligt, da jeg ikke synes, at jeg har haft noget med det at gøre. Det er bare en ny start.

Den nye Vordingborg-cheftræner siger, at Vordingborg har et godt grundlag, og målet er klart for den kommende halvanden sæson.

– Jeg synes egentlig, at de har skrabet relativt mange point sammen, og der er selvfølgelig noget at bygge videre på, så mine forventninger er, at vi bliver i Sjællandsserien, og vi også har et år mere i Sjællandsserien, så vi lige nu kan have helt ro på det næste halvandet år, da jeg satser på, at vi skal spille Sjællandsserie-fodbold det næste halvandet år.

– Det går vi benhårdt efter, og der skal vi skrabe mellem fem og otte point sammen. Gør vi det, så tror jeg også, at vi bliver i Sjællandsserien. Jeg synes, at vi har et spændende projekt, og hvor mange klubber og hold kan med en nyopstartet træner garantere, at man har halvandet år i en række. Det er spændende.

Står for ærlighed og synlighed

Den nye træner siger, at han gerne vil bygge førsteholdet i Vordingborg op omkring spillere fra lokalområdet.

– Jeg står for ærlighed og synlighed. Jeg vil også meget gerne til at træne spillerne bedre med hensyn til at bygge på spillere, der er i området, men det er ikke et fyord, at man ikke må køre til byen og spille på et rigtig fint stadion og i en god række. Det vil jeg meget gerne have, men jeg vil også meget gerne arbejde med de spillere, der p.t. ikke har niveauet og så prøve at se, om jeg ikke kan løfte det. Det er en mærkesag, som jeg har, siger Kenneth ‘Bøv’ Hansen til LigaBold.dk.

Hansen fortæller, at Vordingborg har første officielle træning 22. januar, men hver torsdag i december kommer der til at være åbne træninger, så spillerne kan holde sig i gang.

Kenneth ‘Bøv’ Hansen har også tidligere været træner for Nordfalster. Vordingborg indtager femtepladsen i Sjællandsserien Pulje 2 med 25 point efter 13 kampe.