top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

EKSTRA SØD FORNEMMELSE FOR SUNRED BEACH AT BESEJRE CBS

Skærmbillede-2018-10-08-kl.-19.33.28

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp?
Vi mødte CBS på udebane søndag morgen kl. 10, før fanden og Shu-bi-dua får sko på. Slutresultatet endte noget overraskende 1-0 til os, for med al ære og respekt for vores eget hold, klub og trup, så var halvdelen (inklusiv mig selv) af vores grundstamme ude at rejse. Vi havde af samme årsag forsøgt at få rykket kampen allerede for over 1 måned siden, men CBS formåede aldrig at vende tilbage på vores henvendelser. Derfor er det da også ekstra sødt at slå dem – tilmed kun med 11 spillere og uden målmand. Men drengene knoklede sig igennem de 90 minutter uden udskiftninger, og sikrede sejren på et godt kontramål.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Pointmæssigt kunne vi godt have ønsket os mere, men vores målsætning før sæsonen var at holde os fri fra nedrykningspladserne – og det gør vi pt. med den aktuelle stilling. Spillemæssigt har det faktisk også set fint ud i størstedelen af tiden, men vores klart største udfordring og hæmsko er formen – og særligt de sidste 20 minutter af kampene. Både mod Sundby og Viktoria er vi foran med 2 mål med under 20 minutter igen, men smider sejren i henholdsvis 94. og 97. minut, så med lidt mere held i sprøjten havde vi haft 13 point og ligget nr. 4. I stedet ligger vi desværre nr. 11, men kan dog bryste os af at have rækkens fjerde bedste forsvar.

articles banner