Sjællandsserien Pulje 2

Erfaren træner bliver ny First Team Coach i Gørslev IF

Frank Thøgersen – Foto – Gørslev IF

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

I mandags kunne Gørslev IF præsentere en ny cheftræner i form af Michael Juul, der overtager for Morten Rasmussen. Nu har Sjællandsserie-klubben fået en ny kapacitet til trænerteamet.

Frank Thøgersen, der har UEFA A-licens, er nemlig ny First Team Coach i Gørslev, hvor han kommer til at arbejde massivt med talentarbejde, da han også bliver talentchef. Teamchef i Gørslev IF Jesper Andreasen siger i en pressemeddelelse, at han glæder sig til, at Thøgersen sætter sit præg på klubben.

– Ingen tvivl om at Frank har været på Gørslevs radar i lang tid. Det har hele tiden været et spørgsmål om timing, og nu lykkedes det endeligt, at få Frank ombord på Gørslevs rejse. Frank har igennem sin trænerkarriere, været med til at udvikle nogle store profiler, som eksempelvis Mikkel Rygaard (LKS Lodz), Marcel Rømer (Lyngby BK) og Mathias Nielsen (Randers FC). Jeg har selv haft Frank som træner i min ungdoms tid og det var en stor fornøjelse, så jeg glæder mig utrolig meget til vores fremtidig samarbejde, siger teamchef Jesper Andreasen i en pressemeddelelse.

Udover at være First Team Coach vil Frank Thøgersen også stå for en række specialtræninger. Frank Thøgersen siger i samme pressemeddelelse, at han har fulgt Gørslev i lang tid og er imponeret over klubben.

– Jeg har fået lidt ekstra fritid grundet en ændret jobsituation. Derfor har jeg takket “ja” til tilbudet fra Gørslev IF, om at skulle være med til at udvikle klubben de kommende år. Jeg synes det er et spændende projekt, som Gørslev har haft gang i de seneste par år, og det er imponerende, hvor langt
de er kommet med hårdt arbejde og en klar gameplan. At jeg nu skal arbejde med så mange unge seniorspillere bliver spændende både for mig og drengene. Jeg er sikker på at spillerne vil blive udfordret – på den fede måde, siger den nye First Team Coach.

Frank Enevoldsen har tidligere været træner for HB Køge U15 og U17 samt seniortræner i Herfølge BK og Haslev.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]