Esbjerg fB-anfører efter storsejr: Fremragende præstation af alle mand – er lidt skuffet over Aabenraa

Seriefodbold

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Jeg ved ikke, om der var en specifik detalje i løbet af kampen, men Rasmus Vilhelmsen scorede fire mål og afdriblede sin modstander 10 ud af 10 gange i løbet af kampen. Stor kamp af ham.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Fremragende præstation af alle mand. Vi blev ramt af afbud fra morgenstunden af, men vi rykkede os sammen og fik vundet fortjent. Alle mand ramte dagen og arbejdede stenhårdt for hinanden. Det var en fornøjelse at være en del af.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Den var forholdsvis god. Vi lavede fem mål, men kunne godt have lavet tre-fire stykker mere. Men vi kan ikke klage. Kampen var forrygende.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Helt klart. Aabenraa er et godt hold, men de ramte ikke dagen. De havde vel nok to skud i alt i løbet af kampen, og det er virkelig vores fortjeneste. Vi er den helt rigtige vinder af kampen, og andet ville have været tyveri.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
For at være ærlig, så er jeg lidt skuffet over Aabenraa. De har et godt hold, og er fortjent endt i Jyllandsserien 1. De ramte slet ikke dagen, og vi fik lukket dem ned, og de blev aldrig farlige. Dog forventer jeg, at de nok skal blande sig i toppen på et senere tidspunkt.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
I kampen ramte vi vel topniveauet. Vi vandt 5-0 og følte som ovennævnt, at vi sagtens kunne have scoret endnu flere mål. Man kan ikke putte en finger på den indsats, som vi lagde for dagen.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Man kan vel ikke komme uden om Rasmus Vilhelmsen. Han scorede fire mål og spillede en fantastisk kamp. Dejligt, at han kom tidligt i gang og fik vist, hvor ondt på modstanderen han kan gøre.

Seneste kamp:
Modstander: Aabenraa BK
Resultat: 5-0-sejr til Esbjerg fB

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]