Jyllandsserien Pulje 3

Esbjerg fB-anfører om “Lungi”: Han er den oversete stjerne

 

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Mit umiddelbare bedste bud ville være Thomas Alsing. Han sluttede efteråret af som topscorer for os, og han er én, som kan gøre ondt på modstanderens forsvar. Jeg har dog også stor tiltro til Rasmus Vilhelmsen, som er vores venstre kant, og som tidligere har scoret en masse mål. Generelt har vi et hold, hvor målene kommer fra mange forskellige positioner, hvilket er yderst positivt.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Det tror jeg, at Frederik Kirchhoff Sørensen gør. Han er virkelig dygtig i duelspillet, løbestærk og er meget aggressiv. I løbet af en kamp får han snuppet mange bolde fra modstanderen, og det er virkelig en fordel for os og vores spillestil.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Når jeg tænker på en overset stjerne hos os, så er det klart Andreas “Lungi” Sørensen. Han er en superdygtig defensivt og kan være en stor mundfuld for modstanderens angribere. “Lungi” har en vindermentalitet og er en fighter, som aldrig slår op i banen, og det er virkelig noget, han giver videre til holdet. Han er den oversete stjerne på den måde, da man altid ved, hvad man får af ham. Han er så konstant stabil i sine præstationer, og derfor “forventer” man altid den samme præstation hver gang.’

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Eftersom vores tidligere førstemålmand Anders Vigen er flyttet til København på grund af studie, så betyder det, at vi har fået ny førstemålmand. Vores nye førstemålmand er Oliver Milton, som også er en dygtig keeper, som tidligere har gjort sig til på Brabrands 2. divisionshold i en ung alder. Oliver er næsten lige flyttet hjem fra Spanien efter at have arbejdet der i et år, og jeg glæder mig til at se ham, når han er tilbage i form efter et år uden fodbold. Han er dygtig på stregen, god med fødderne og virkelig god med munden, hvilket altid gavner forsvaret.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Der er kommet nye spillere til, så vidt jeg ved. Jeg har en klar forventning om, at det gavner træningsmiljøet endnu mere, og samtidig forøger konkurrencen på den nuværende startelleveren på de nuværende hold. Vi ser frem til at få dem indviet i klubben og fællesskabet og håber, de bliver glade for at spille hos os.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]