Jylland Serie 2 Pulje 21

ESBJERG IF92-ASSISTENT: VORES MÅL ER OPRYKNING

FOTO: Esbjerg IF 92

Ny uge, ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
– Vi spiller Lørdag kl 15:30 på hjemmebane, imod Ølstrup som netop nu føre rækken.

Vi er ved at nærme os sæsonafslutningen. Hvad er jeres mål for den/de sidste kampe?
– Vores mål må uden tvivl være oprykning. Det kræver dog 6 point i de to sidste kampe, hvilket jeg heller ikke er i tvivl om er muligt, hvis vi spiller op til vores bedste. Det har dog desværre holdt lidt hårdt her til sidst med skader og afbud, men alt tyder på at vi kan stille med noget nært stærkeste opstilling i de to sidste kampe.

Hvad gør I kommer til at stå med de 3 point efter den kommende kamp?
– Vi skal ud og slå fast at vi stadig mener vi har det bedste spillermateriale i rækken, og er stærke på hjemmebane. Vi skal vise at en oprykning betyder så meget for os, at vi er villige til at løbe de ekstra meter for hinanden og virkelig gå ind i alle nærkampe uden at tøve. Vi skal komme blæsende hele kampen. Så vigtigheden af kampen for os, må være det som sikre os de 3 point som vi er på jagt efter, og komme et skridt nærmere oprykning. Flere at gutterne virker også hævngerrige efter en revanche da vi tabte den første kamp imod Ølstrup.

Hvis du skulle sætte nogle få nøgleord på Jeres kommende kamp, hvilke vil du så bruge?
– Boldbesiddelse, og holde os til en gameplan uden at hoppe med på Ølstrup’s spil. De vil helt sikkert forsøge at spille på lange bolde, og hårde nærkampe da det var tilfældet i den første kamp imellem os. Det er de dog også rigtig dygtige til, og de har uden tvivl et rigtig godt hold, ihvertfald når man kigger på den offensive del. Men angreb er også tit det bedste forsvar, og det må man sige de mestre. I første kamp var vi dog ikke dygtige nok til at holde hovedet koldt, hvilket resulteret i frustationer hele vejen rundt, og ikke mindst at vi selv begyndte på det mere primitive spil. Det må ikke ske igen, vi må derimod holde tålmodighed og finde det fine boldspil frem som vi har vist flere gange i denne sæson. Når vi gør det og alle er fit for fight mener jeg uden tvivl at vi er rækkens bedste hold til netop dette.