Jylland Serie 2 Pulje 21

Esbjerg IF92 ser frem til efterårets første kamp

ESBJERG IF92 STEFFEN GULDBORG ESBJERG IF92 STEFFEN GULDBORG

Hvilken kamp ser du personlig selv mest frem til i efteråret?
– Jeg tror vi alle glæder os til den første kamp i sæsonen. Det er lang tid siden vi har spillet om point, og det begynder man også at kunne mærke. Derudover vil jeg pege på kampene imod Bramming.

Hvorfor har du specielt ”øje på” netop denne kamp?
– Vi blev spillet helt under græstæppet i en træningskamp imod netop Bramming, og vi har i den grad en revanche til gode!  Derudover er det vores lokalopgør i denne sæson, og det giver altid lige et par ekstra procent på banen, og i nærkampene.

Hvis du skal beskrive, hvad jeres holds styrker er, hvordan ville du så beskrive dem?
– Helt klicheagtigt vil jeg pege på vores sammenhold, som er meget unikt. Derudover syntes jeg vi er et godt spillende fodboldhold, der gerne vil holde bolden langs græstæppet. Det er desværre bare i lidt for små glimt det kommer til udtryk, da vi som de fleste hold påbegynder den lidt mere primitive stil, hvis ikke kombinationerne sidder i medspillernes fødder i den første del af kampen.

Hvor skal I som hold arbejde på at blive stærkere?
– Selvom jeg benævner at vi er et pasningsstærkt hold, må jeg desværre erkende at det også er det som har manglet her i den opstartende fase efter den ufrivillige pause. Vi skal simpelthen kombinere vores spil op igennem banen med endnu flere pasninger. Derudover skal vi have mere tålmodighed på bolden. Det er to ting som virkelig sad lige i skabet da vi spillede træningskampe tilbage i febuar/marts, så jeg er ikke bekymret for det kommer tilbage.

Hvad er dit personlige mål i efteråret?
– Jeg vil være kampafgørende. Mit mål er helt sikkert at ende nr. 1 på topscorerlisten. Ender det med en masse assist er det også godkendt, da vi har en utrolig farlig angriber, som er svær at nå op på siden af, når det kommer til topscorerlisten. Det er også vigtigt for mig at jeg stadig lære en masse når det kommer til det trænermæssige, hvor jeg sammen med Bent vil sætte holdet bedst muligt op til hver kamp, og forberede holdet på vores modstandere.

Hvorfor?
– Jeg føler mig fit i år, og jeg har haft et fint scoreringssnit siden jeg blev rykket op på 10’er positionen, så jeg kan ikke se hvorfor det ikke skal kunne forsætte. Derudover kan det være mit sidste halve år i klubben, da arbejde og uddannelse muligvis rykker mig væk for byen, så man vil jo gerne slutte bedst muligt af, og give lidt tilbage til klubben.

Hvilke modstandere skal I møde i træningskampe inden sæsonstart?
– 25 juli hjemme mod Vejen. 1 august ude mod Sædding Guldager. 4 august ude mod Grindsted

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.