Jylland Serie 2 Pulje 21

ESBJERG IF92-SPILLER: JEG ER STOLT AF HOLDET

ESBJERG IF92-SPILLER: JEG ER STOLT AF HOLDET

Dommerne har fløjtet for sidste gang dette forår – hvor endte i henne i tabellen og er du tilfreds med Jeres slutplacering – hvorfor eller hvorfor ikke? Samt når du tænker tilbage på Jeres målsætning før efteråret gik i gang, levede i så op til denne? Og hvis ikke hvad gik der i dine øjne galt?
Vi endte på 1.pladsen i en utrolig tæt pulje, hvor top 3 og nedrykningen først blev afgjort i sidste runde. Jeg er utrolig stolt af holdet, og den måde vi er gået igennem forårssæsonen på. Nogle vil måske sige at det var lidt overmodigt at melde en oprykning som målsætning allerede inden sæsonen. Jeg har dog aldrig været i tvivl omkring truppens kvalitet, som bestemt er til højere niveau end serie 2. Ud fra en hel sæson, hvor blandt andre Ølstrup så stærke ud i hver runde, må vi sige at det er utrolig flot det vi har præsteret. Vores træningskultur for serie 2/4 har været for dårlig i år. Der har vores træner Bent også flere gange nævnt at det ikke burde være muligt, for holdet at ligge med i toppen, som vi har gjort. Stor cadeau skal det dog lyde til de spillerne, som fast kom til træning, hvor niveauet og intensiteten altid var god.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, hvad ville du så evt. gerne I som hold havde gjort anderledes i løbet af foråret, når du kan stå og se tilbage på nuværende tidspunkt, eller gik alt ”bare” som planlagt?
Når man taber point i kampe, kan man selvfølgelig altid finde punkter, som skulle gøres bedre. Jeg synes dog virkelig at holdet viste vilje og modenhed i langt de fleste kampe. Alt i alt er der ikke meget jeg ville lave om.

Hvis du ser tilbage på foråret, hvilket hold vil du så betegne som ”forårets hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde og hvorfor? Samt hvordan mener du har niveauet i Jeres kreds har været generelt set?
Når vi ender som etter i en meget tæt pulje, synes jeg da at vi selv har fortjent “titlen” som forårets hold. Jeg vil dog også gerne nævne Ølstrup, som virkelig har haft en flot sæson, men som desværre endte på en kedelig 3.plads. Skal man se på hold som må virke skuffet efter sæsonen, er det svært ikke også at nævne Ølstrup i denne sammenhæng. De har ført puljen de første 13 runder. Grundet to nederlag i de sidste to runder, til henholdsvis os selv på udebane og Grindsted i sidste runde på hjemmebane, ender de med en 3.plads. Spillemæssigt og resultatsmæssigt synes jeg at BK må være skuffede over deres sæson. De kom som oprykker efter en suveræn efterårssæson, men kunne på ingen måde tage det med i serie 2. Derudover føler jeg heller ikke at Oksbøl leverede en tilfredsstillende sæson, da de ellers har spillermaterialet til at skabe problemer for tophold i serie 2. Hvis jeg skal knytte en kommentar til niveauet i vores pulje, må jeg sige at jeg trods alt synes det var været flot. Dejlig intensitet i kampene, og mange forskellige stilarter og opstillinger fra holdene, som gjorde at man som hold, virkelig skulle være klar fra første fløjt.