Jylland Serie 2 Pulje 21

ESBJERG IF92-SPILLER MED TROEN PÅ BENTS TAKTISKE EVNER

Foto: Esbjerg IF92

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
I år er vi i en pulje, hvor vi møder en masse nye hold, som jeg endnu ikke har den store kendskab til. Jeg er dog sikker på at Bent nok skal nå at få set en del af deres kampe og sætte os taktisk godt op.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
Af de unge spillere håber jeg er Berg, Sam og Skoge smider et ekstra niveau på i år. De har spillet seniorbold et års tid og har vænnet sig til fysikken. De er alle 3 skide dygtige spillere, men hver af deres kompentencer. Jeg glæder mig meget til at se dem tage ekstra ansvar på banen. Jeg ved ikke om vi har den oversete stjerne på vores hold. Vi har mange utrolig dygtige spillere på holdet, som alle gør deres i holdets bedste.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
Det er svært at sige med en ny træner. Jeg forventer bestemt at vi som hold kommer til at dominere på bolden, da vi bestemt har spillerne til dette. Har modstanderne en dygtig spiller eller en styrke i deres spil, har vi selvfølgelig ekstra fokus på dette. Derudover er mit håb egentlig at vi spiller vores spil, og modstanderne i stedet ligger deres taktik efter os.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
Jeg håber at vi får et godt forår, hvor vi vil gøre os gældende i spillet til oprykning. Personligt håber jeg på at jeg kan hjælpe holdet til sejre. Om det er som målscorer, assists eller ej, er som ligegyldigt, så længe holdet klarer det godt og jeg kan bidrage er jeg tilfreds.