Sjælland Serie 2 Pulje 3

ET 4-KLØVER AF UNGE STJERNER I BJÆVERSKOV FREM

FOTO: Rene Belling, Bjæverskov

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Det er overordnet set en tæt række, men tre hold er stukket fortjent afsted og det er os, Hvalsø og Holbæk. Holbæk er muligvis rækkens bedste hold og så er vi og Hvalsø lige efter

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Vi har en firkløver af unge stjerneskud som alle bidrager med hver deres. Fælles for dem alle er at de er fleksible, både positionelt og teknisk. De kommer til at spille mange kampe for os, og lur mig om de ikke afgør flere af dem til vores fordel. Den oversete stjerne synes jeg er Ulrik Enevoldsen. En erfaren fyr, som tager et større og større ansvar både på og uden for banen. Han har taget store skridt verbalt og er en kompromisløs forsvarsspiller. Han forsøger altid at følge de taktiske instrukser og han er ikke bange for at tage et initiativ.

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Jeg forventer en afvekslende spillestil, hvor vi hurtigt tilpasser os modstanderen. Vi finder ud af hvilken stil der gør mest ondt på dem, og så er vi tro imod den stil. Vi ved præcist hvad vi skal gøre, i forhold til den stil som gør ondt på modstanderen og det gør os rigtig farlige for ethvert hold.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at spillerne udstråler spilleglæde, vindermentalitet og fuldt fokus på vores opgave. Jeg forventer at spillerne følger mit eksempel og ofrer sig for holdets tjeneste. Det gælder både på og uden for banen. Mine forventninger til mig selv er at stå mere på sidelinjen og bidrage med kløgt, overblik og hele justere vores tilgang, så vi øger vores chancer for at vinde. Jeg elsker at træde indenfor kridtstregen og bidrage til spillet på banen, men jeg må erkende at for at være den bedste trænerudgave af mig selv, så har jeg brug for en lavere puls, end jeg har når jeg spiller.