Danmarksserien Pulje 2

Et nyt klubhus vil give det hele et løft i Greve

Foto: Greve Fodbold

Hvilke ord beskriver bedst din nuværende klub?
– Vi er en udviklingsklub.

Hvor mange medlemmer er der i klubben?
Der er ca. 1.800 medlemmer i klubben

Hvad gør i dine øjne klubben til noget specielt?
Det ved jeg ikke. Det der nok er meste specielt er, at vi trods vores medlemsstørrelse ikke har et velfungerende klubhus/cafeteria, hvor man kan samles. Det er lukket ned, da det driften af det, er på frivillig basis og da de to forrige nu afdøde medlemmer Sonni og Eivind, ikke er der længere, ja så der ikke noget klubliv. L

Hvor tænke du derimod, at I skulle sætte ind for at gøre det bedre?
Vi skulle få et nyt klubhus med nye moderne badefaciliteter og ansættelse af en forpagter af klubhuset, det ville give det hele et løft op ad. Så skal der fokus på, at få vores U19 spillere, i deres overgang til at bliver seniorspiller, vi mister alt for mange på den konto desværre.

Hvem fortjener et særligt skulderklap i din klub?
Jeg synes der er mange om buddet, men klubbens bestyrelse gør et kæmpe frivilligt arbejde, tænkt på der er 1800 medlemmer der alle kræver et eller andet. Det er fantastisk hvad de gør, for at vi kan holde klubben på rette spor og kurs.

Hvorfor?
Fordi det er et utaknemmeligt job, at sidde i en bestyrelse for en frivillig forening. I gennemsnit er der 20-30 mennesker til generalforsamlingen, så der vidner om, hvor lidt folk har tid og lyst til at engagere sig i en fantastisk klub, med mange gode og dygtige frivillige.

Hvor ser du klubben om 5-10 år?
Forhåbentlig med en lidt større seniorafdeling, et moderne klubhus og en senior afdeling bestående af flere 11 mands hold og med vores to første hold på henhv. dame og herresiden rigt repræsenteret af spillere fra egen avl.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]