Danmarksserien Pulje 2

Ex-BIF-talent efter USA-ophold: Skifter til GVI

Bertram Gjelfort – til højre – Foto – GVI

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening) er i gang med at forberede sig til kampene i Danmarksserien til foråret, og nu har klubben sikret sig en forstærkning.

22-årige Bertram Gjelfort kommer nemlig fremover til at tørne ud for Danmarksserie-klubben. Gjelfort spillede i Brøndby IF i årene U15 til U19. Herefter skiftede han til Allerød, hvor Gjelfort var i en sæson.

Derefter gik turen videre til USA, hvor han har været på college og tørnet ud for Missouri Miners.

Offensivspilleren siger til LigaBold.dk, at han skifter til GVI, da han blandt andet har fået et godt indtryk af GVI-træner Søren Fjorting.

– Jeg har valgt GVI, da jeg rigtig godt kan lide træneren (Søren Fjorting, red.), men det er også grundet de muligheder, der er for at spille i GVI. Nu har jeg haft en længere pause grundet coronakrisen, så jeg har brug for noget god træning, hvor jeg kan blive ved med at træne. Derfor faldt valget på GVI, da det passer bedst for mig, siger Bertram Gjelfort til LigaBold.dk.

Tre Danmarksserie-klubber var ude efter Gjelfort blandt andet Allerød, som offensivspilleren, der både kan spille kant og angriber, spillede for i sommeren 2018 til sommeren 2019.

– Jeg har snakket med tre klubber. Den ene klub var Allerød, som jeg har spillet i, før jeg tog til USA. Jeg kender trænerne og det hele, så jeg kunne nemt være kommet tilbage der, men det er ikke det, som jeg føler, er det rigtige træk for mig lige nu.

Kommer med mål og rutine

Den nye GVI-spiller har prøvet lidt af hvert på trods af, at han kun er 22 år. Tidligere har han blandt andet spillet for Brøndbys ungdomshold, som Gjelfort forlod i sommeren 2018. Derfor kan han komme med noget erfaring til GVI-mandskabet.

– Trods jeg kun er 22 år, så har jeg en vis rutine. Jeg har været i Brøndby, i USA og spillet seniorfodbold før i Danmarksserien, så Danmarksserien er ikke noget nyt for mig, og jeg kommer ikke til at være bange for det. Så jeg kan komme med noget rutine og forhåbentlig en masse mål. Det har jeg også snakket med Søren (Søren Fjorting, red.) om. Jeg skal levere foran mål. Jeg forventer, at der kommer masser af mål.

Gjelfort siger, at det var meningen, at han skulle tilbage til USA nu, men han har valgt at blive hjemme i Danmark, da skolen i USA ikke passede ham.

– Jeg kom hjem i sommer, og så var det planen, at jeg skulle være været tilbage, men på grund af corona og at skolen ikke passede mig (blev han hjemme, red.). Det fandt jeg ud af lidt sent i august, og så tænkte jeg, at jeg skulle tilbage nu, men det gad jeg ikke. Der var mange familieting over sommeren. Det gjorde, at der var en lidt længere pause, end hvad jeg havde forventet, siger Bertram Gjelfort til LigaBold.dk.

GVI indtager ottendepladsen i Danmarksserien Pulje 2 med 13 point efter 14 kampe.