Danmarksserien Pulje 3

Ex-Vejle-talent skifter fra bund til top i DS

Sebastian Bruhn – Foto – Daniel André Stentz

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

22-årige Sebastian Bruhn har tidligere spillet to år i Danmarksserie-klubben Hedensted, men i sommer valgte han at skifte til Kolding Boldklub, der ligeledes huserer i Danmarksserien.

Nu vender offensivspilleren, der har en fortid i både Vejle Boldklub og AC Horsens, tilbage til Hedensted IF, der topper i Danmarksserien Pulje 3, siger han til LigaBold.dk. Bruhns nu tidligere klub er placeret sidst i Danmarksserien Pulje 3.

– Jeg har valgt at skifte tilbage til Hedensted, da det ikke gik som forventet i Kolding. Jeg har været meget skadet, og jeg skiftede også til Kolding, hvor jeg var skadet to steder i anklen. Mens jeg var i Kolding, dukkede der også en tre-fire skader mere op, så jeg var ikke på noget tid skadefri.

– I oktober fik jeg en baglårsskade mod Holstebro i pokalturneringen, og så besluttede jeg, at jeg ville holde pause frem til forårssæsonen, så jeg fik ikke så mange kampe for Kolding, siger Sebastian Bruhn til LigaBold.dk.

Offensivspilleren glæder sig til at blive en del af topholdet, og han går benhårdt efter, at holdet rykker op.

– Jeg er taget til Hedensted igen, da jeg gerne vil være en del af oprykningsholdet. Derudover vil jeg gerne bidrage med det, som jeg kan, og som klubben gerne vil have, jeg skal bidrage med. Jeg vil bare gerne bidrage til deres oprykning.

Meget vindermentalitet

Sebastian Bruhn har tidligere været en del af Vejle Boldklubs ungdomshold, og han nåede også at få debut for førsteholdet i kampen mod FC Fredericia 27. maj 2017. Tiden i Nørreskoven har givet ham en bestemt mentalitet.

– Det har givet mig, at jeg gerne vil vinde hver gang. Ellers ved jeg ikke, hvor meget, at det har givet mig, da jeg er begyndt at give lidt op angående fodbolddrømmen, i forhold til da jeg var ung. Det har dog givet mig meget vindermentalitet.

Sebastian Bruhn er igen blevet skadefri, og han ser sig selv en spiller, der besidder en ekstrem høj fart i angrebet. Derudover har han stor aggressivitet og en fin fysik. Selvom fodbolddrømmen er lagt lidt på hylden, mener han dog godt, at han kan være med på divisionsniveau, hvis Hedensted ender med at rykke op.

– Jeg kunne sagtens se mig selv spille i divisionerne for Hedensted. Det kunne være fedt og sejt. Fodboldmæssigt har jeg det fint nok med at spille i Danmarksserien eller 2. division, siger Sebastian Bruhn til LigaBold.dk.

Hedensted-spillerne træner i øjeblikket i faste grupper af fem personer grundet de nuværende corona-restriktioner.

Sebastian Bruhn spillede fem kampe for Kolding Boldklub i efteråret med et mål til følge. Efter den nuværende plan skal Hedensted og Sebastian Bruhn i aktion 20. marts i Danmarksserien Pulje 3, og det er netop mod Bruhns nu tidligere klub Kolding Boldklub.

Hedensted topper Danmarksserien Pulje 3 med 22 point efter ti kampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]