Jylland Serie 1 Pulje 11

Faml. Århus-spiller efter sejr: Spillemæssigt var det en kamp der hurtigt ryger i glemmebogen

FAML Foto – FAML

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen an?
Vejret samt banen var helt klart på tegnebrættet, da vi havde vores taktiske møde inden kampen. Vi vidste, vi skulle ud og møde nogle unge knejter med fart og teknik i støvlerne. Derfor var det vigtigt fra første minut at kyse dem tacklingerne. Det endte også smide et godt resultat af sig i sidste ende.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Spillemæssigt var det en kamp, der hurtigt ryger i glemmebogen fra vores side af. Men overordnet set var vi tro mod vores gameplan, så det kan ikke være andet end tilfredsstillende.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vores kynisme i begge felter. Det var en flot præstation.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
At det sammenhold og fællesskab, vi har på holdet, medfører, at folk er villige til at løbe de ekstra meter eller kaste sig ubeskyttede ned i en tackling for at hjælpe holdet.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
Kampens detalje må nok være, at en af vores målscorere blevet fanget i ikke at have benskinner på. Det kostede ham et gult kort, hvilket selvfølgelig luner lidt lækkert i bødekassen.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Vi skal bygge videre på de fine defensive og offensive takter, vi viste i kampen. Derudover skal vi smide lidt flere kræfter i at få det spil med læderkuglen mere på plads.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Jeg tror faktisk, at holdte endte med at dele kampens spiller mellem tre. Kan ikke huske, hvem det var, men tillykke til dem.

Seneste kamp:
Modstander: Silkeborg KFUM
Resultat: 3-0-sejr til FAML

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]