Jylland Serie 1 Pulje 11

Faml. Århus-spiller om holdkammerat: Har nogle bemærkelsesværdige kvaliteter med begge ben

FAML – Foto – FAML

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham? 
Puha, den er lidt svær at spå om. Vi har de seneste sæsoner haft held med, at vores tre frontspidser har fordelt mål og assists godt imellem sig. Men jeg vil gerne lægge mit på Lars Schäfer, ene og alene, fordi han ser ud til at være toptrimmet rent formmæssigt til den kommende sæson. Og så besidder han nogle bemærkelsesværdige kvaliteter med begge ben, som gør, at han stort set i alle kampe han deltager i, bliver kampafgørende.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham? 
Vi har ikke decideret nogle unge spillere på vores hold mere. Det seneste år var den yngste Virgil Hartmann, så den kan godt falde på ham igen. Han er en utrolig spændende midtbanespiller.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer? 
Vores tilskuere.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Christian Sandgaard. Han er rigtig god kommunikativt. Det forpligter selvfølgelig også lidt, når han bærer holdets anførerbind.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de? 
Vi starter heldigvis træningen op på mandag 1. marts 2012, hvor der kommer nogle spændende ekstra tilføjelser, som skal prøve sig an hos os. Derudover har vi fået tilknyttet et fast trænerteam i form af Lasse Bak Nielsen og Frederik Agersnap Hammershøj, hvor sidstnævnte kommer til at agere som spillende træner og har blandt andet flere 1. og 2. divisionskampe for Hobro med sig i bagagen. Så det vil være mærkeligt andet, ikke at have lidt høje forventninger til Frederik.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]