FANTASTISK SÆSON FOR BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hen over vinteren er der så ”dømt ferie” hos jer, eller står den på indendørsfodbold eller futsal?
– Som udgangspunkt er der dømt ferie. Jeg har dog en forhåbning om at de fleste holder sig lidt i gang henover vinteren. Det betyder ikke det store for mig hvad de laver, om det er indendørs, futsal eller anden motion. Så længe de ikke kommer i total nulstilletform så går det nok.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række hen over efteråret og er du overrasket over niveauet?
– Jeg har svært ved at bedømme niveauet. Jeg var og er stadig noget overrasket over vi kunne vinde rækken så klart som tilfældet var. Jeg troede vi skulle have sådan en genrejsnings sæson, hvor vi lige skulle finde os selv, men det viser bare at jeg havde ret i min betragtning om at vi var bedre end serie 3. Nu bliver det så op til os selv at vise jeg har ret i min påstand.

Hvilket hold var i dine øjne ”efterårets-hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde til dem og hvorfor?
– Jeg bliver nød til at være lidt selvfed og sige os selv. Vi har virkelig været overbevisende og det kom bag på mig efter en rigtig svær periode. Personligt var jeg overrasket over at Billund havde det så svært som tilfældet var. Omvendt aner jeg ikke hvilke betingelser de har haft at arbejde under så måske var de selv klar over de ville få det svært inden sæsonen gik i gang. Min betragtning er ok bare udfra at jeg ser Billund som en klub der plejer at gøre det rigtig godt.

Set i bagklogskabens klare lys, var der noget I burde have gjort anderledes i efteråret og hvis ja hvilket?
– Det er svært at være kritisk ovenpå sådan en fantastisk sæson. Jeg vil dog som altid bruge vinteren på at evaluere og samtidig se frem mod og planlægge et nyt år og en ny sæson i Boldklubben Vestkysten.