Jylland Serie 2 Pulje 13

FARSØ-CHEF: LKB VAR RÆKKENS BEDSTE HOLD

Foto: Farsø-Ullits

Dommerne har fløjtet for sidste gang dette forår – hvor endte i henne i tabellen og er du tilfreds med Jeres slutplacering – hvorfor eller hvorfor ikke? Samt når du tænker tilbage på Jeres målsætning før efteråret gik i gang, levede i så op til denne? Og hvis ikke hvad gik der i dine øjne galt?
– Vi sluttede på en 3. plads. Nej det er jeg egentlig ikke tilfreds med. Vi ramte ikke vores rette niveau over flere kampe. Det er noget jeg/vi skal have afstemt inden næste sæson går igang. Hvad er grunden til vores udfald, er det træningsmiljøet eller er det spillernes frie rum som ikke bliver taget seriøst nok op til kampe, er det taktiske element/spillestil forståeligt. Vores målsætning var jo at spille med om oprykningen, og det kom vi i realiteten ikke til.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, hvad ville du så evt. gerne I som hold havde gjort anderledes i løbet af foråret, når du kan stå og se tilbage på nuværende tidspunkt, eller gik alt ”bare” som planlagt?
– Jeg skulle helt klart have forlangt noget mere af mine spillere til træning. Jeg havde helt bevidst valgt en anden tilgang til træningsmiljøet op til den foregående sæson. Dette blev dog lidt en sovepude for flere spillere som havde svært ved at give sig 100% under det fremlagte program og derfor blev der lidt fnider da resultaterne ikke kom i en periode. Det er jo helt klart noget jeg skulle have observeret, og helt klart et tillidsbrud fra spillere. Ellers er vi jo ved at have en del kampe i holdet trods det at vi er et ungt hold. Så nu må alle skyde brystet frem og tage ansvar.

Hvis du ser tilbage på foråret, hvilket hold vil du så betegne som ”forårets hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde og hvorfor? Samt hvordan mener du har niveauet i Jeres kreds har været generelt set?
– LKB rykker fortjent op som det bedste hold i puljen, et stort tillykke med det, så de må være forårets hold. Ved ikke hvem der ikke levede op til forventningerne, men syntes TVS er alt for gode til at rykke ud. Der er blevet døjet med nogle skader hos dem.