Jylland Serie 2 Pulje 13

Farsø vil som altid vinde

Farsø Farsø

Hvilke forventninger har du til sæsonens første kamp?
– Som til alle andre kampe, at vinde.

Hvorfor?
– Alt andet vil da være uambitiøs. Vi har haft en rigtig god opstart hvor der er spillere som har prioriteret fodbolden lidt højere og har steppet op, og gjort det virkelig godt til træning. Så når tirsdags træningen er ovre må vi se hvem der har budt sig mest til, meget åben udtagelsen.

Hvilke ord føler du bedst beskriver jeres modstander?
– Et mega fedt sted at spille, herlige mennesker og lækre omgivelser hvor der er tryk på terrassen. Som hold er Danny god til at coache spillerne og have en taktik som er svær at spille i mod. Fysisk stærke og en tro på tingene til sidste fløjt.

Hvad gør I står med de 3 point efter kampen?
– At vores opstart har stort set været perfekt. Spillerne har virkelig knoklet for at komme i form, og ser meget fit ud. Vi er et stærk kollektiv som har store forventninger til hinanden, og hver spiller kender sin rolle i organisationen.

Hvilken spiller kan i kampen blive den afgørende X-Faktor for jer?
– Potientielt kan det egentlig blive alle 14 jeg udtager da de hver især har X-faktor. Niclas kan blive den helt store helt ved at holde buret rent. Tror på vi nok skal få scoret.

Hvorfor tror du, han bliver afgørende?
– Han er god når han finder sit spændingsniveau, må endelig ikke blive for højt.

Kommende turneringskamp:
Modstander: Bælum
Kampsted: Udebane hos De Blå Hjerter
Dato & klokkeslet: Fredag d. 7. august, kl. 19.00

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.a

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]