Sjællandsserien Pulje 1

Farum BK har styrket bredden inden vigtigt forår

Farum BK har styrket bredden inden vigtigt forår

Farum BK har haft et svingede efterår, hvor mange tætte kampe, gik i mod dem. Træner, Kjeld Svendsen, er dog sikker på de nok skal kravle op over stregen i Sjællandsserien.

– Vi ligger fint til synes jeg. Vi spillede fem kampe uafgjorte, hvor flere af dem skulle have gået vores vej. Hvis vi havde vundet dem, så havde vi nu ligget nummer fire, udtaler Kjeld Svendsen.

Farum BK-truppen er også blevet styrket, inden de vigtige kampe i foråret.

– Vi har fået en breddere trup, og har fået en breddere bænk. Vi har en trup på 22 mand nu. Vi var 15-16 i truppen i efteråret, og hvor vi også havde skader. Lige nu har vi ikke behov for at åbne op i en andetholds- og U19-trup, udtaler træneren, fra Farum BK.

Opstarten har set rigtig fin ud for Farum-klubben, og man har også fået trænet en masse af de taktiske-aspekter i spillet.

– Vi har fået trænet spillestilen og konceptet, og har fået en plan A og en plan B. Vi har arbejdet med presspillet og skelettet i gennem hele strukturen på holdet, udtaler Kjeld Svendsen.

Kjeld Hansen, håber dog at holdet kan træne tre gange om ugen i fremtiden, i stedet for de to gange, som holdet gør nu. Spillerne har nemlig ikke tid til at træne tre gange om ugen i øjeblikket.

– Vi er fuld og fortrøstning, men vi er også forsigtige. Vi er afhængige af, at folk kommer til to træninger om ugen, men til næste sæson håber vi at kunne træne tre gange om ugen. Alle andre hold træner tre gange om ugen. Spørgsmålet er at få rettet tingene, siger Kjeld Svendsen.

Farum BK starter sæsonen op igen, hvis alt går efter planen, d. 4. april kl. 13.00 ude mod Snekkersten IF, som lige nu ligger nummer tre i puljen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]