Sjællandsserien Pulje 1

Farum-cheftræner: Har tiltro til de har holdt formen lidt ved lige henover julen

Farum Boldklub
Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Vi har planer om at starte på tirsdag 19. januar, såfremt det kan lade sig gøre grundet corona. Vi træner klokken 18:45 til 20:30 tirsdag og torsdag.
Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?

Det her bliver min første opstart med holdet, så har personligt ingen faste traditioner, og så vidt jeg ved, har holdet heller ikke nogen.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Det er som sagt min første opstart, så ved ikke, hvordan formen har været tidligere, men jeg har tiltro til, de har holdt formen lidt ved lige henover julen.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Mig og Claus Andersen er trænere. Derudover har vi to holdledere i Marianne Willems og Kenneth Sommer samt en målmandstræner i form af Benno Larsen.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Marianne Willems er holdleder for stort set alle hold i Farum samt materialeansvarlig og har også været ansvarlig for afspritning og rengøring under coronakrisen. Klubben og især holdet ville ikke kunne køre så ‘smooth’, som det gør uden hende.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]