top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 16

Faster Hanning-chef: Jeg havde forventet mere af Herning Fremad

Foto: Fodboldbane

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Herning Fremad og vandt 3-5.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Vi kom helt skidt fra start og var bagud 2-0 efter 6 minutter. Heldigvis påvirkede det ikke vores mod og spil, så vi fandt rytmen og blev bedre og bedre, som kampen skred frem. Offensiven sprudlede og det gav 5 mål og dermed selvfølgelig en sejr! Og ikke bare en helt almindelig sejr, for det sender os på første pladsen i puljen, som vi er utroligt stolte over!

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– 3 utroligt vigtige point, den fortsatte evne til at tro på tingene, også selvom starten af kampen var skidt! og så er det fedt, at vi bare bliver ved med at score mål uanset hvem vi står over for!

articles banner

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Jeg synes Herning var et stærkt hold, men jeg havde forventet endnu mere af dem. Når man er foran 2-0, skal man have tre point, men det var de ikke i stand til.

Hvornår spiller I, og hvem skal I møde?
– Vi spiller tirsdag aften på hjemmebane mod Alhedens IF.

Hvordan ser du frem mod opgøret?
– Vi slog Alhedens 0-4 i forårspremieren, et resultat der mest siger noget om, at Alhedens ikke var i gear den gang. Det er de kommet siden, og derfor forventer jeg en rigtig svær kamp.

Hvilke spillere skal tilskuerne holde særligt øje med?
– Vi har en utrolig farlig angrebsduo, som har leveret 11 mål i 6 kampe. Den ene kender de utrolig godt i Alhedens, for der leverede Rasmus Hansen et hattrick. Den anden har scoret i sine seneste fire optrædener, så ikke en gang en stålfast okse vil kunne stoppe Mads Bank.