top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

FB KOM FØRST FOR ALVOR I GANG I 2. HALVLEG MOD PRESPA

FB & KB. Foto: Frederiksberg Idrætspark
1
x
2

25/03

19:00

Hvidovre IF 2

FB

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte FK Prespa og sejrede 2-1, efter 0-0 ved pausen og hvor vi først for alvor kommer i gang i 2. halvleg.

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Ja, det synes jeg. Begge hold var forholdsvis tandløse i 1. halvleg, mens vi kommer anderledes aggressive ud til de sidste 45 minutter og sætter os på begivenhederne fra første fløjt. En del af forklaringen på 1. halvleg skal måske ses i lyset af, at vi rammes af et tidligt gult kort, der ødelægger den forventede rytme. De her 10-minutters udvisninger kan virkelig gøre skade. Enten i form af mål eller i form af omstrukturering og rytme. I 2. halvleg sidder vi som sagt på tingene og kommer fortjent foran med 1-0 i det 66. minut og i det 87. minut, mens vi er en mand i overtal scorer vi til 2-0. Prespa reducerer i overtiden.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
– Jeg synes vi har et godt udtryk, hvor vi ser solide ud over hele linjen. Et klart koncept ser ud til at være godt spillet ind efterhånden. Jeg har set fire kampe nu og vi er virkelig solide rent defensivt og pænt pågående rent offensivt. I lørdagens kamp manglede 4-5 normale startede og alligevel så finder de nye godt ind i konceptet.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Hahaha. Nej! Det vil være synd at sige. Der klappes når der scores, og der er de sædvanlige tilråb mod dommerens kendelser, men ellers så er Frederiksberg Stadion og besøg hos os ganske tilforladeligt. Vi har ikke ‘supportere’ som de har hos Nexø eller Husum, til gengæld er der altid 150 trofaste tilskuere.