Danmarksserien Pulje 4

FC DJURSLAND-CHEF: HAR IKKE OPLEVET NOGET LIGNENDE I MINE 22 ÅR

FOTO: FC Djursland (foto: Young Work Productions)

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Vi mødte Nørresundby ude og tabte 3-1 efter 1-1 ved pausen i en chancefattig og tæt kamp.

Hvilken taktisk genistreg fra jer eller modstanderen mener du blev kampafgørende og hvorfor?
Den stod hverken vi eller værterne for men derimod dommertrioen. Det stod 1-1 og 83.min på klokken hvor værterne så afslutter og hvor en af deres står offside foran vores keeper. Trioen har osse en dialog og de indrømmer også NB spilleren er offside men opfinder så en undskyldning om at NB spilleren IKKE HAR INDFLYDELSE PÅ SPILLET. Det viser vores video af kampen klart han har så målet skulle self osse være annulleret, det ved dommer og linievogter udemærket, de valgte så at godkende målet og blev derfor kampafgørende på negativ vis. Efter denne groteske kendelse kastede vi alt frem og det udnyttede værterne i overtiden til 3-1.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
Vi leverede rigtig godt men gav desværre 1-1 målet væk i 44.minut og derefter blev dommeren jo desværre afgørende for resultatet med ovennævnte fejlkendelse.

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
At vi leverede en fin præstation og vi havde minimum fortjent det ene point. Så håber vi self på sæsonens resterende kampe får en sportslig korrekt afgørelse, det der skete igår må simpelthen ikke ske, især når de har set der er offside men så vælger sige ikke har indflydelse. Meget rammende kan det siges at jeg i mine 22 år ikke før har oplevet en dommertrio der ikke vil sige tak for kampen det er rigtig dårlig stil.