Jylland Serie 1 Pulje 12

FC Horsens-anfører efter nederlag: Den gjorde nas

FC Horsens – LigaBold.dk – Foto – FC Horsens FC Horsens

Hvilken præstation synes du, at holdet leverede i opgøret, og hvorfor?
Jeg synes faktisk, at vi langt hen ad vejen var fint med. Igen blev det personlige fejl, som afgjorde det.

Hvad blev udslagsgivende for kampens resultat?
Vores forsvar spillede en tilbageaflevering til keeperen, som ikke fik nok gas, og så var vi bagud 0-1. Vi startede ellers fint og var godt med i opgøret, uden dog at skabe det store eller være prangende.

Hvordan synes, at holdets effektivitet var?
Vi begyndte at score mål igen, hvilket var positivt. Desværre lukkede vi alt for mange ind, og det er svært at vinde fodboldkampe, hvis vi skal score to-tre gange for at få point.

Hvad er det vigtigste, som I kan tage med fra opgøret, og hvorfor netop det?
En opadgående kurve. Vi fightede godt og kom tilbage på 2-2 efter at være bagud 0-2. Vi missede en 100 procent chance til at lukke opgøret og løbe med alle tre point, men i stedet missede vi, og Fredericia scorede i den anden ende og vi tabte. Den gjorde nas.

Var der én eller flere spillere, der imponerede dig i opgøret, og hvorfor?
Jeg synes ikke, at der for alvor var nogen af vores spillere, som brænder igennem. Jeg forventede mig mere af mine holdkammerater og af mig selv. Vi kan spille langt bedre fodbold, end vi gør i øjeblikket.

Hvad skal I arbejde med frem mod den næste kamp?
Vi har pokalkamp tirsdag imod Vejle Kammeraterne Serie 2. Det bliver med et reservespækket mandskab og en del ‘young guns’, da vi har en vigtig kamp ude imod Hedensted IF om torsdagen. Vi skal arbejde med det mentale. Vi er fint med rent formmæssigt, og det virker til, at vi har mere at skyde med end vores modstander i den sidste halvdel af kampene. Nu handler det bare om at undgå at komme bagud og lave dumme fejl.

Blev holdet ramt af nogle skader, og i så fald hvor alvorligt ser det ud?
Vi har desværre været hårdt ramt af skader denne sæson. Vi havde håbet på, at vi kunne give pause til et par stykker i denne runde som oversidder, men det er erstattet af en pokalkamp i stedet.

Modstander: Fredericia FF
Resultat: 2-3-nederlag til FC Horsens


TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]