Jylland Serie 1 Pulje 12

FC Horsens-anfører: Vi forventer at de kommer buldrende fra start

FOTO: FC Horsens

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg tror, det bliver et intenst opgør. Vi møder Kolding IF på udebane, som på papiret nok er en af favoritterne til at rykke op.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi kommer ikke til at løfte sløret for nogle taktiske beslutninger inden kickoff, men det er klart, at vi går seriøst til opgaven og forbereder os grundigt.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Kolding IF må betegnes som relativt store favoritter, de har med garanti en bredere trup end os og skal møde et ungt FC Horsens-hold, som er oprykker fra Serie 2.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vi skal stå kompakt og arbejde stenhårdt. Vi befinder os godt i rollen som underdogs og har igennem tiderne leveret nogle ganske store overraskelser mod højere rangerede modstandere.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Der kommer helt sikkert mål i opgøret. Vi scorer i stort set alle vores kampe, og jeg tror også, vi scorer mod Kolding IF. Spørgsmålet bliver, om vi kan holde dem fra fadet i alle 90+ minutter.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
En sejr betyder, at vi lægger os i spidsen af puljen, det burde være rigeligt motivation til kampen.

Hvordan står I fysisk som hold?
Vi kommer fra en meget hård kamp i mandags, som stadig sidder lidt i benene hos nogle. Ugen er brugt på at restituere og sørge for at have alle mand helt klar. Kolding IF var oversidder i første runde, så de har haft lidt ekstra tid og træningspas. Vi forventer, at de kommer buldrende fra start og vil forsøge at skabe en kamp på deres præmisser.

Kommende kamp:
Modstander: Kolding IF
Kampsted: Autocentralen Park (Kolding Stadion)
Dato & klokkeslæt: Fredag 9. april klokken 18

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]