Jylland Serie 2 Pulje 19

FC Horsens kørte rivaler over med 10-0: Vi startede skidt ud

FC Horsens – LigaBold.dk – Foto – FC Horsens FC Horsens

Hvad var det store højdepunkt i opgøret ifølge dig?
Synes ikke, der var et specielt toneangivende øjeblik i kampen, men fedt at få så mange forskellige på måltavlen. Jeg tror snart, alle de offensive esser har scoret.

Hvilket udtryk fik I som hold vist i kampen?
Jeg synes, vi startede skidt. Var uskarpe og bragte ikke nok energi i kampen. Vi fik dog justeret og spillede en sublim anden halveg hvor vi sad tungt på begivenhederne og scorede otte mål.

Hvilke positive og negative momenter kan I tage med fra opgøret?
Jeg synes, at vi har et højt bundniveau, og vi er stabile, specielt defensivt. Vi scorer i alle kampe og som regel også mere end et mål, så hvis vi kan holde modstanderen fra de store chancer, har vi gode muligheder.

Hvad synes du om holdets effektivitet i opgøret?
Vi vandt 10-0, og holdet fortjener stor ros. Vi holder koncentrationen kampen igennem og laver nogle virkelig flotte mål.

Hvordan synes du, at jeres spillemæssige form er i øjeblikket, og hvorfor?
Vi er godt kørende pt. og vi bliver svære at slå. Vi er stadig ubesejret og har stor selvtillid, selv når tingene ikke altid går vores vej. Vi har scoret 26 mål og kun lukket to ind i de første 7 kampe, så det må være mere end godkendt.

Hvordan synes du, at opbakningen til opgøret var?
RED ARMY var sublime, og der var godt gang i lægterne med røg og musik, fantastisk! Lidt en skam vi efter kampen løb tør for fadøl, men det får vi justeret til næste kamp. Folk var tørstige…

Hvem vil du pege på som kampens spiller, og hvorfor?
Der var mange gode præstastioner i dag, men synes faktisk, at Niels lavede et godt indhop og kom på tavlen både med mål og assist. Hele bagkæden var solide i dag, og vores målmænd fik vel dårligt sved på panden.

Seneste kamp:
Modstander: Horsens Boldklub
Resultat: 10-0-sejr til FC Horsens

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]