Jylland Serie 2 Pulje 20

FC Horsens sikrede oprykningen i comeback sejr

FOTO: FC Horsens

Hvad afgjorde kampen, og hvorfor?
Det var en meget lige kamp, som kunne være tippet begge veje, men vi var skarpere end vores modstander.

Hvis du skal pege på et afgørende moment i kampen, hvad var det?
Vi kom bagud 1-0, men vi fik udlignet relativt hurtigt efter, og vi gik endda til pause foran 1-2. Jeg tror helt sikkert, at det rystede Vejle med så hurtig en respons.

Er kampens resultat retvisende, og hvorfor?
Som sagt var det en meget lige kamp, som kunne gå begge veje men i sidste ende trak vi det længste strå. Vi ville det simpelthen mere end vores modstander på dagen.

Hvis du skal fremhæve en spiller, der gjorde forskellen, hvem var det, og hvorfor?
Der var mange. En virkelig flot holdindsats, hvor alle arbejdede stenhårdt. Stor ros til hele truppen og specielt til Tretov og Sebastian, som er to af vores helt unge gutter fra ungdomsrækkerne, fedt at kunne give dem sådan en oplevelse.

Fungerede jeres gameplan, eller havde modstanderen et modtræk, som du ikke havde forudset?
Gameplanen var at stå kompakt og spille med hjertet. Det var en finale om oprykning til Serie 1, og de her kampe er svære at forberede, da de har deres eget liv. Vi løste det dog flot, synes jeg!

Hvad gør resultatet for jeres placering i tabellen?
Vi rykker op i Serie 1. Alle vores herreseniorer er rykket op i år. Det er helt suverænt og kunne vel næppe være skrevet meget bedre.

Er du tilfreds med opbakningen til spillerne?
Sublim opbakning. Det er fantastisk med alle de mennesker, som følger holdet og vi er virkelig glade for opbakningen. Både på og udenfor banen har vi et fantastisk sammenhold, og det er virkelig bare en fornøjelse at være fodboldspiller i FC Horsens.

Seneste kamp:
Modstander: Vejle B
Resultat: 2-1-sejr til FC Horsens

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED