Jylland Serie 2 Pulje 22

FC Silkeborg-senioransvarlig: Er en af topkandidaterne til førstepladsen

FC Silkeborg FC Silkeborg

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som oprykningsfavorit, og hvorfor spår du holdet til at tage billetten en række op?
Jeg tænker, at vi selv sammen med Lemming IF må være topkandidaterne til tage førstepladsen i puljen.

Hvem forventer du derimod ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
Funder GF er oprykker efter et flot efterår i Serie 3. Det bliver spændende at se, hvordan de omstiller sig på, ikke længere at være det forventede dominerende hold i størstedelen af kampene.

Hvordan vurderer du holdenes styrker generelt set i rækken set i forhold til jer som hold?
Jeg er overbevist om, at vi igen i år kommer til at kæmpe med i den øverste del af puljen. I efteråret var vi uheldige at blive sat sammen med KFUM Silkeborg, som smadrede puljen med deres 14 reservespillere fra deres Danmarksserie-hold. Sådan et hold ser jeg umiddelbart ikke i vores nye pulje, og det er rart. Fodbold er nu engang sjovest, når holdene er jævnbyrdige.

Hvis du ser på jeres kampprogram til forårssæsonen, hvilken kamp glæder du dig så mest til, og hvorfor ser du specielt frem til denne kamp?
Jamen, vi glæder os altid lidt ekstra til lokalopgørene. At vi så er så heldige at få så mange af slagsen i foråret, er jo helt fantastisk. Vores Serie 3-hold kommer faktisk til at skulle på længere udebaneture end vores førstehold. Det siger bare lidt om, hvor lokal puljen er. Så er det jo længe siden, at vi har mødt Funder GF og Silkeborg B. i betydningsfulde kampe, så det bliver også godt at se styrkeforholdet igen.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende forårssæson?
Mit helt klare personlige mål for Serie 2-sæsonen her i foråret er at være med til alle kampene. På sidelinjen og med en stadionplatte i hænderne.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]