Sjælland Serie 2 Pulje 4

FC STOREBÆLT-SPILLER EFTER SORØ-KAMP: TILLYKKE TIL DBU

Foto: FC Storebælt

Hvem mødte I?
– Vi mødte Sorø.

Hvad blev kampens resultat og hvem scorede jeres mål?
– Kampen endte 1-1, i et dramatisk opgør med flere gule kort, røde kort og en masse straffespark. Vores mål blev scoret af vores skaldede venstre back Stephen Jensen, tiltrods for han var nævnt som en farlig herre i Sorøs egen optakt, dog måske ikke så farlig at han skulle dækkes op. Noget af det man glemmer i seriehold er alle de flotte assister der bliver leveret, derfor vil jeg benytte lejlighed til at rose Scooter for den flotte assist – #sponsoreret

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– 1 point. Endnu en uafgjort. Derudover tænker jeg, at cheftræneren tager en masse bekymringer og tanker med til træningsbanen og de fremtidige kampe. Det må være træls, at være den træner i seriebold som har flest uafgjorte kampe på papiret, hvilket en konservativ og ret kedelig statistisk.

Hvordan stiller Store Bededags-feriens resultater jer i rækken forud før de afsluttende kampe?
– Vi kan ikke bruges andres resultater til en skid. Vi skal vinde de resterende ellers har sæsonen været en fiasko.

Hvis du skulle sende en buket eller en sviner, hvem skal så have den efter jeres seneste kamp?
– Har ikke ry for at være specielt positiv, så vil i dagens anledning gør op med det ry. Jeg ønsker derfor, at give en buket til DBU for at…. (jeg tænkte lang tid, men kan virkelig ikke komme på noget positivt om DBU). Derfor ender det med en sviner istedet, og igen til DBU og deres påsatte dommer. Troede helt ærligt vi havde set bunden af dommerpræstationer, men nej det mente DBU ikke, så de valgte simpelthen den dårligste de kunne finde, hvilket resulteret i flere forkerte kort og dømte straffespark. Tillykke DBU i overraskede igen, desværre heller ikke positivt denne her gang.