top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 4

FC STOREBÆLT-SPILLER EFTER UNDLØSE-KAMP: DOMMEREN LIGNEDE EN DER VAR BETALT FOR AT DØMME MOD OS

Foto: FC Storebælt

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi mødte Undløse og deres alkoholiske fans ude. Vi tabte 3-1, til et langt mere tændt hold end nattoget på en god aften. Jonas “playa” Dinesen lavede vores mål.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Mine overraskelser befinder hos trænerteamet. Man vælger at starte med sine mest trofaste spillere ude i sådan et vigtigt opgør. Mathias Mozna Bønsøe, (som var en af de forsømte der startede ude) havde endda brugt sin fredag aften på, at holde “vild med dans aften”. En meget skuffet fyr. Hans sidste kommentar til kampen var (en blanding af polsk og dansk): “ jeg er najlepszy w tym zespole”. Undløse spiller meget primitivt og effektivt, samtidig med ingen fra Storebælt var klar til, at spille. Vi skaber ikke nok chancer samt ingen bevægelse. Alt i alt en rigtig dårlig præstation. Fortjent sejr desværre.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Uha, et af de farlige spørgsmål. Der skal ikke herske nogen tvivl om, hvor stor en skuffelse DBU tit er, og som jeg skrev i optakten, var jeg spændt på at se hvad den tidligere FCK’er Peter Møller mon havde i ærmet til et Korsør hold. “Ny direktør – ny mand til at hade fodbolden i Korsør” Det burde være deres ansættelsesslogan. DBU vælger at påsætte en dommer, som lignede en der blev betalt for at dømme mod Fc Storebælt, jeg er tit i tvivl om dette er tilfældet. Men lørdag kl 1400 i Undløse, blev vi bortdømt flere gange, blandt andet på mange eftertacklinger, mange svinestreger og alkoholiske fans der burde være smidt langt væk. Det var ikke altid jeg forstod, hvad deres beruset fans fik tydet ud af deres kæmpe sprit stinkende kæfte, men pænt var det langt fra. Dommerpræstation: ikke godkendt DBU: ikke godkendt.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Alle afskrev os, hvilket jeg egentlig godt kan forstå når man tænker på, hvor mange fra vores trup der spillede serie 6 sidste sæson. Jeg er lidt træt af vi ikke fik 3 point i weekenden, så havde den egentlig været tilfredstillende. Men situationen lige nu er skuffende og ikke tilfredstillende. Hvem ved, måske en bedre taktik kan rette op på tingene.