København Serie 2 Pulje 4

FC Sunshine-formand: B1960 har taget rækken med storm

fc3

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
B1960 har taget rækken med storm og er langt foran i tabellen. Efter vi slog dem ud af pokalturneringen 1-0 i 2018, frygtede vi dem, fejlagtigt, ikke i vores anden turneringskamp, hvor vi kom trætte og uforberedte ud til kamp og tabte 1-4 til et mandskab der var for os en meget negativ overraskelse, men for fodbolden var en positiv overraskelse, og et hold der i høj grad gav os modstand. De fleste hold i rækken har været dejlige at spille fodbold imod og har i høj grad spillet fair og underholdende fodbold.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
B1960 formåede at straffe os med to hurtige mål i første halvleg og med en keeper, der spillede med brækket arm i 88 minutter gjorde de livet svært for os. Vi fik ikke lukket ned for deres kontra, og hverken vores pasningsspil, angrebsspil eller defensive organisation var godkendt i den kamp.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Ren sportsligt har et hold som Amager FF skuffet rent resultatmæssigt, og tabellen taler i dette tilfælde for sig selv. Et hold, der har skuffet os i høj grad som modstander, har været Sunred Beach, som vi desværre havde en kamp imod, der var præget af meget unfair spil, en masse kort og en uacceptabel opførsel fra flere af deres spillere. Vi vil ikke pege fingre, men blot opfordre alle hold til at respektere spillet og dommeren, samt gøre fodboldkampe til en sjov og underholdende affære og ikke det modsatte. Det er der heldigvis kun få hold i rækken, der behøver at få at vide og tænke over, men i denne ene kamp havde vi en meget skuffet fornemmelse efter kampen, uagtet af resultatet.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Vi er overrasket over, hvor højt niveauet har været for holdene i toppen af tabellen, og samtidig lidt overrasket hvor lavt det har været i bunden. Det er uden tvivl en række, som kommer til at være spændende i begge ender hele vejen indtil slutningen af forårssæsonen.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det har den desværre nok. Regeringens tiltag har langt fra været tilfredsstillende og logiske. Det er gået udover kampe, som er blevet aflyste og visse spillere har været ramt, ikke af corona, men af de tiltag som regeringen har indført, og derfor tror jeg personligt, at det er gået udover kvaliteten, og mangel på spillere i visse tilfælde. Vi håber og tror på en mere aktiv forårssæson, forhåbentlig med en masse gode kampe og uden alt for meget corona-indtrængen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]