Københavnsserien

FC Udfordringen ansætter ny cheftræner

FC Udfordringen – Foto – FC Udfordringen

I måtte i starten af december tage afsked med Nicolai Florin, kom det som et ”chok” for jer, at han valgte at opsige sin stilling i klubben, og hvorfor?
Ja, et lille chok, da vi meget gerne ville have beholdt Florin til sommer, som aftalen ellers hed. Klubben meddelte Florin, at fra sommer ville klubben gerne prøve nyt, så havde han stået i spidsen for førsteholdet i tre og et halvt år, og så var det måske tid til noget nyt. Efter en snak blev vi enige om i fællesskab, at så kunne vi nok ligeså godt sige tak for denne gang. Jeg kan kun takke Florin for, hvor han har taget vores førstehold hen. Vi har ikke en finger at sætte på hans kæmpe arbejde, og vi ønsker Florin god vind fremover.

I ansatte i mandags Rasmus Mogensen som ny cheftræner, hvad er begrundelsen for, I valgte ham som ny cheftræner? Samt en kontrakt på halvandet år er det en normal kontraktlængde hos jer, eller lægger der noget til grund for dette?
Der er ikke så meget, der er normalt i FCU, når vi snakker kontrakter, men vi synes halvandet år gav god mening for Mugge, holdet og klubben.

I samme omgang blev Christian Bagger ny assistenttræner, er det et ønske fra Rasmus´ side af, eller hvad lægger til grund for dette valg, og hvorfor har Christian valgt at stoppe karrieren på fodboldbanen samtidig?
Det var klart Mugges ønske at få Bagger ind som makker. De kender hinanden og havde fælles snakket om, det kunne være sjovt at være trænere. Vi bakkede 100 procent op om ideen, og efter en snak med Bagger var vi ikke i tvivl, om det skulle være ham. Vi er superærgerlige over at miste ham som spiller, men kroppen er ikke, som den har været mere, så det gav god mening at trække sig lidt tilbage nu indenfor kridtstregerne.

Hvis du ser på den kommende forårssæson, hvad er målsætning så for jeres hold i Københavnsserien, og forventer du, Rasmus formår at indfri dette mål?
Klubben sætter som sådan ikke et mål om dit og dat, så på den front får Mugge alt den ro, han skal bruge. Vi håber holdet udvikler sig endnu mere, for der er et kæmpe potentiale i truppen, og så må vi se, hvor det bærer os hen.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]