Københavnsserien

FC Udfordringen-spiller om målmand: Minder om en ung Oliver Kahn

FC Udfordringen – Foto – FC Udfordringen

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Vores spydspids Martin Everland er det oplagte bud. Everland er stor og stærk, god med bolden og kynisk foran kassen med både fod og hoved. Hans største svaghed er sin hang til god rødvin. Hvis han har formået at begrænse den under den lange nedlukning, forventer jeg minimum ti kasser fra ham i foråret. En udfordrer til topscorertitlen er vores lynhurtige og teknisk stærke venstrefløj Samuel Leinum. Når Samuel rammer dagen, kan han stort set gøre, hvad der passer ham. Hvis vi lykkes med at få sat ham i scene, kunne han godt stjæle titlen i foråret.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Jeg tror vores højrefløj Frederik Højgaard går et stort forår i møde. Han viste særdeles lovende takter i flere kampe det seneste år eksempelvis mod NB Bornholm, hvis venstre back var så forpustet ved pausen, at han måtte trygle sin træner om at lade ham skifte side. Hvis Frederik fastholder et stabilt fremmøde til træning og kamp, kan han blive rigtig farlig for os i foråret og fremover.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Vores reservekeeper Marcus Dalgaard. Marcus er en klassekeeper og helt sikkert fremtidens mand mellem stængerne. Han er vigtig, dels fordi han tvinger vores førstekeeper til at præstere hver gang, dels fordi vi med ham er sikre på, at vi altid har kvalitet på målet.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Det gør titanen fra Tarm, Patrick Jespersen, der med sin iøjnefaldende, lyse manke og et højt og hyppigt anvendt brøl minder om en ung Oliver Kahn. Han har mange kvaliteter. Hans brøl er en af dem. Derudover vil jeg sige, at hans hurtige reflekser på stregen og hans mand-mod-mand-spil er blandt de vigtigste. Han har ofte været kampafgørende og vil helt sikkert også blive afgørende for os i foråret.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Det har vi, så vidt jeg ved, ikke.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]