Københavnsserien

FC Udfordringen-spiller: Vi er i gang med at finde os til rette i en ny måde at spille på

FC Udfordringen – Foto – FC Udfordringen

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Vores fløj Matias erobrede den på midten, omringet af fire modstandere. Han spillede ét-to med vores sekser forbi den ene, satte den anden med sin førsteberøring og Laudrup-finter sig igennem de to sidste, inden han satte vores anden fløj op til et kontraangreb. Rigtig lækkert.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Jeg synes, vi leverede en fin præstation. Spillet kunne have været pænere i perioder af kampen, men vores indstilling var, som den skulle være, og vi viste da også momenter af pæn fodbold.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?

Ikke imponerende. Vi brændte to store chancer og missede i flere situationer den aflevering, der kunne have spillet chancen stor.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Nej, det synes jeg ikke. Vi spillede bedre end dem og havde langt mere boldbesiddelse, end de havde. De scorede kun, fordi vi i to situationer var klodsede og uopmærksomme i forsvaret. De spillede sig reelt ikke frem til andre chancer. Jeg synes i hvert fald, at vi fortjente at få et point med derfra.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Ikke specielt. Vi har altid haft det godt mod Dragør, og det synes jeg egentlig også, vi havde i lørdags. Vi havde godt styr på dem og fik masser af plads til at spille, men vi var desværre ikke dygtige nok til at omsætte det til chancer og mål.

Hvor langt er I fra jeres topniveau? 
Vi er stadig et stykke vej fra. Vi er i gang med at finde os til rette i en ny måde at spille på, og det tager naturligvis tid. Samtidig er der stadig et stykke vej til topformen for flere spillere. Når det lykkes, har vi potentiale til at levere betydeligt bedre, end vi har gjort i de første par kampe.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Vores fløj, Matias Esbjerg, spillede en stor kamp. Han spillede med masser af selvtillid og leverede både defensivt og offensivt et vigtigt bidrag til holdets præstation. Han lignede generelt én, der er ved at finde sit topniveau. Derudover vil jeg fremhæve, Magnus Wiik, som spillede første halvleg som centerback og anden halvleg som sekser. Han var involveret i flere defensive nøglesituationer på begge positioner og samtidig dygtig med bolden.

Seneste kamp:
Modstander: Dragør
Resultat: 1-2-nederlag til FC Udfordringen

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]