top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

FC UDFORDRINGEN-SPILLER: VI FÅR POINT SELV NÅR VI SPILLER SKIDT

Foto: Jonas Haugegaard, FC Udfordringen
1
x
2

25/04

18:30

Bk. Hellas

FC Udfordringen

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg forventer af mig selv, at jeg fortsætter med at tage ansvar for holdets udvikling både på og uden for banen. På trods af uhørte fem assists i efteråret kan en mand i min alder ikke forvente af sig selv, at jeg leverer kampafgørende dribleture og målgivende aktioner. Men jeg kan gå forrest og være en leder både til træning og kamp og være eksponent for den kultur, vi gerne vil have og være kendt for både på banen og i omklædningsrummet. Så det vil jeg forsøge.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vores største styrke i efteråret var vores evne til at få point ud af de kampe, hvor vi ikke ramte niveau. Det er et resultat af et bundniveau, der er hævet, og at vi har fået opbygget et fundament, som vi ved fungerer for os, og som vi stoler på. De kampe, hvor det ikke har fungeret for os, har det primært været et spørgsmål om, at vi mentalt ikke har ramt det rigtige spændingsniveau. Det er svært at træne, men det er noget, vi skal blive ved med at øve os på. Jeg tror, man skal holde ekstra godt øje med Jesper Dybkjær. Han kom til os et par kampe inde i efteråret og viste i momenter henover sæsonen, at han virkelig har et højt niveau. Nu får han en hel opstart sammen med os – det bliver godt.