Jylland Serie 3 Pulje 25

Fjerritslev IF-cheftræneren kunne se sit hold dominere næsten hele kampen

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Jamen Brovst startede egentlig bedst ud, og vi virkede ikke til at være helt klar fra start, så de sad på kampen i de første ti minutter, og de havde også et par farlige dødbolde. Herefter arbejdede vi os lige så stille ind i kampen, og vi fik scoret til 1-0 efter en flot skabelon-scoring. Herefter havde vi momentum, og vi kom også på 2-0 inden pausen. I anden halvleg styrede vi kampen, og vi var vel ret beset tættere på 3 og 4-0, end de var på 2-1.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Sæsonens første kamp er altid svær, og det handlede om én ting i dag (lørdag den 26. marts, red.), og det var de tre point. Jeg er tilfreds med kampen i dag, tre point, et clean sheet og flere gode tendenser. Når det så er sagt, så har vi 20 til 25 procent vi godt kan finde frem fremadrettet, og det er noget, som vi skal arbejde på de kommende uger, så vi står stærkest muligt. Cadeau til drengene for at arbejde hårdt kampen igennem, især når banerne rundt omkring ikke indbyder til det polerede fodboldspil.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Rasmus Kragh blev kampens spiller med 11 stemmer efter en rigtig flot kamp, hvor han tilmed scorede et rigtig flot mål, så stærk kamp af ham. Derudover var der flere gode præstationer på banen, men jeg synes igen, at Henrik Rosenskjold i midterforsvaret spillede en kanon kamp.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Ja, det synes jeg, at det var. Jeg synes, at vi var bedst, men de havde også gode momenter især i starten af kampen.

Hvad var kampens højdepunkt?
Vores 1-0 scoring. En scoring direkte fra træningsbanen. Det er altid dejligt at se det udmønte sig til mål i kampene.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Blive endnu skarpere på flere parametre, men det er jeg også sikker på, at vi bliver i de kommende uger.

Seneste kamp:
Modstander: BIF/ØHIK
Resultat: 2-0-sejr til Fjerritslev IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED