Fyn Serie 1 Pulje 1

FJORDAGER STOLER PÅ DEM SELV

Foto: Fjordager Fodbold

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Det spørgsmål er jeg ikke helt sikker på jeg har fanget meningen med, så det lader jeg stå ubesvaret.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Vi har flere ungespillere, der kunne udgøre en god kandidat til denne pris, dog har jeg en god fidus til Oliver Tomoko, der er kommet tilbage i rigtig god form i takt med han nu også har et par år på banen som senior spiller nu. Den oversete stjerne er en sand kronjuvel, der oftest ikke lukke pressen ind på livet. Christian “Kedde” Jørgensen er rigtig klog spiller, der er dygtig til at spille sine holdkammerater bedre.

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Generelt forsøger vi at være dominerende og konsekvente i vores spil. Vi stoler meget på vores taktik og kvaliteter hos spillere såvel som trænere, hvilket betyder, at vi forbereder kampen udfra os selv.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer at vi leverer helhjertet halvsæson, hvor vi forhåbentligt for skravet lige så mange point sammen som vi fik i foregående halvsæson.