top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 4

FK SYDSJÆLLAND-MÅLMAND: JEG VIL FORTSÆTTE HVOR JEG SLAP

Foto: FK Sydsjælland

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Som keeper forventer jeg at fortsætte hvor jeg slap. Det er sjældent at jeg er tilfreds med egen præstation, men efteråret har været en undtagelse. Som kaptajn ser det som en pligt at alle er glade og tilfredse ved at være i klubben

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vores styrke har været at vi har scoret en del mål flere end vi har gjort tidligere. Vi har næsten scoret i alle kampe, med undtagelse af et par stykker. Man kan altid blive bedre defensivt, selvom denne del egentlig også har været fornuftig. Jeg forventer at Kevin Fobian fortsætter målscoringen i foråret. Og så håber jeg at vi holder fast i den samme stamme på holdet. Hvis vi kan tilføre holdet 2-4 forstærkninger, så bliver vi svære at have med at gøre.